7

Един гостенин

преди 7 години

Казва се "застанал на пусия",а не"заложил клопка".

6

нона

преди 7 години

КАРМА го е застигнала и останалите да си чакат ред!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Нямам симпатия към ловците макар че имам добри познания, умения и интереси към всякакъв вид оръжие! Ако няма какво да яде човек - разбира се! Ама в тази просташка държава България всеки полу-човек става ловец само и само да гърми по животните без да му се налага! Вместо да го бяхте носили до тях можехте да накарате някой по млад да притича до селото и да донесе лопата та направо на място да го копате. Пък който иска да разследва да си го откопава!

4

Хейтър Тролев

преди 7 години

най ме изкефи линейката - големи пичуве ,изхарчили време и нафта да се разходят до мястото , убедили се че е ритнал камбаната , взело да вали и се прибрали. Ама и авджиите са подходили непрофесионално - да бяха казали че са отстреляли по погрешка група роми - и за 5 минути на мястото щяха да са Босфор ТВ плюс ДАНС , НСБОП ,КАТ и цялата хранилка от БХК.

3

abba

преди 7 години

Хора, нали трябва да се направи оглед, да не би да има извършено престъпление! Какви са тия ваши първосигнални коментари?!

2

Анонимен

преди 7 години

мЪРТВОТО ПрАСЕ ДЕтО Са го УБИли КОЙ ИМ ГО КАРА АКО НЕ Е ТАЙНА КАТО НЕ УВАЖАВАТ ДРУГАРЯ СИ КОЯ СЛУЖБА ИМ Е ВИНОВНА ДАЖЕ ПО ФРОНТОВЕТЕ В СИРИЯ ХОРАТА ПРИБИРАТ ДРУГАРИТЕ СИ АМА У НАС ЛОВНИТЕ ДРУЖИНКИ НЕ УВАЖАВАТ ЧОВЕКА НИТО ЖИВ НИТО МЪРТЪВ

1

Анонимен

преди 7 години

Някак не мога да изпитам съчувствие към убиец..