33

наблюдател

преди 7 години

колкото господин от Плевен.

32

Наблюдател

преди 7 години

А, ве къвто и да е, съм сигурен, че няма да е толкова зле колкото ***!

31

Анонимен

преди 7 години

правомощията би трябвало да се отнасят и за професора когато дразни Македония и се мазни на Гърция

30

Анонимен

преди 7 години

Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против ДПС ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас.

29

Анонимен

преди 7 години

До КукловодътЩом Президнта ще пита "какво правим сега" , то е като един катаджия !

28

Кукловодът

преди 7 години

До БоилА бе пич аз съм завършил Публична администрация и за целта съм минал през 2 изпита по конституционо право взети с 5 и 6 съответно и ще ти кажа следното . Нищо от това което каза Радев не е лъжа . Президента ни е толкова силен , че никой неможе да го бутне , ако той посика . Това е човека който може да вика при себеси всеки и да пита "Какво правим сега?" Да не говорим че може да влиза и да гледа какво правят народните избраници и да пита "Какво правите ?"Така че мен Божката не ми требе

27

Анонимен

преди 7 години

22 - и как се разбра точно? дори да събереш накуп гласовете на ДПС и БСп резултата за РАдев е двоен. Впрочем ето малок разпределиен на турцитепърив тур - Цачева 12 500 душии - Радев 350 турцияВтори тури - цачев 29 00 турция Радев 12 000, и то след като Бойко злобееше срещу ДПС.Даааааа Радев е турският кандидат.

26

пг

преди 7 години

Димитров, ходи се факай, я като я разбираш историята и военните там историии, кажи как се става два пъти генерал в мирно време, при това нищо да не си направил! Пожарникар - глав сек на МВР! Това е най екпертната длъжност в системата, .. майор пожарникар - генерал майор после и лейтенант в МВР?! Димитров, жалък си..

25

Анонимен

преди 7 години

До ПенсионерМи по времето на Виденов пенционерите получаваха по 5-6-7 иляди лева и бяха доволни.

24

Професоре,

преди 7 години

*** кой ти даде тази титла бе човече?!

23

Пенсионер

преди 7 години

Някой трябвяше да склати Радев и Божо га направи. Сега всички чакаме мин. пенсия от 300 лв. и МРЗ от 800 лева.Бог да ни е на помощ....

22

юли

преди 7 години

Като няма, ще му дадеме власт. Това твое откритие те прави по герберски дезориентиран. Рано си лягаш и и не си достатъчно инф.

21

Анонимен

преди 7 години

Радев явно показа,че всеки си има цена.Интересно колко ли би струвало народът да си плати на някой светен човек да изпълнява тази длъжност съвестно и да работи в интерес на страната ни.Ако той успее да направи това дето в Чили го е направил Пиночет би си струвало парите.За Радев не говорим,защото на него се разбра кой му е платил и кой го е назначил-Ахмед Доган!

20

ОСТАВКА!!! на ГЕРБ

преди 7 години

На вниманието на ВАМПИРОЛОГА с празната ТИКВА:Победа за ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ и в САЩ, Германия,Великобритания,Франция,Испания,Норвегия, Япония,Австралия,Нова Зеландия и ВСЯКА ДЕМОКРАТИЧНА и ПРАВОВА ДЪРЖАВА. Магаретата на ГЕРБ печелят само в Турция и кв.Столипиново!!!Вече стана ясно,че ГЕРБ и ДОСТ са създадени и финансирани от ЕРДОГАН. Затова ТИКВУНИЙ Великолепний мрази ДПС, защото те защитават правата на БЪЛГАРСКИТЕ мюсюлмани!! Ердоган ще издигне сега МАГАРЕТАТА на ГЕРБ за кандидат-президентска двойка в ТУРЦИЯ, там имат по-голям шанс НЕКАДЪРНИЦИТЕ!!!

19

Ххх

преди 7 години

Той може да няма правмощия,но това не означава,че не може да се бори и да иска да промени нещо!Най-малкото,той е почтен човек и не е ***!

18

Анонимен

преди 7 години

Ми що не обясни правомощията на Боко? И задълженията му. За два мандата не каза лоша дума за човека, който не направо едно добро, освен на себе си, а сега взел предварително да дудне.

17

Анонимен

преди 7 години

Той не може да купи но може да осъществи натиск в/у тези от който зависи те да купят

16

Боил

преди 7 години

Хейтъри,хейтъри.човекът ви обяснява какви са правомощеята на президентът по конституция, а вие плюете и плюете.Според мен мисленето не не най-силната черта ,която имате.

15

НИНОВ

преди 7 години

Скоро с Веждю Рашид ще пиете евтина ракия-край на лапането !

14

Анонимен

преди 7 години

Станеш ли веднъж предател и доносник - то е завинаги.