120

Анонимен

преди 7 години

Обединението между БСП и ГЕРБ сигурно ще доведе до нова ,истински дясна,политическа сила.

119

ДС

преди 7 години

Нека да има таква коалиция. АКо е за доброто на БЪЛГАРИЯ. Стига сме се деляли.

118

Ветпром

преди 7 години

До Фен на бспВълкът козината си мени но нрава не!БСПи принципи? Шансът е,колкото на глух да стане диригент.

117

Анонимен

преди 7 години

Боцко , не може само да строиш магистрали и да крадат/деш/..... само ти и твоите хора, трябва да има за всички.Дори малко ,но хората да могат поне да задоволят своите най-обикновени ежедневни човешки потребности. Ноооо лаком rъз глава затрива и кръв сее рее.

116

Тъпанар

преди 7 години

До Фен на бспНадявам се ти, който си пишеш това да си поне 60 годишен и бивш кадър на ДС или поне отроче на бивши кадри на ДС, защото ако не е така, просто си за съжаление! Ама дори и да е така - СЪЖАЛЯВАМ ТЕ! (най-добре с бухалка - и без това няма да има какво да се счупи)

115

Анонимен

преди 7 години

МИРИШЕ И ОЩЕ КАК. ТА ТЕ СА СИ ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО И СЕГА ИМ ТРЯБВА ФРОНТ СРЕЩУ НАРОДА. ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ,ДА ЗАЩИТАВАТ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ,ЗАЩОТО БЯХА ЕДНАКВО КРАДЛИВИ И ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ,КОИТО НЕ СЕ Е ОБЛАЖИЛ ОТ ВЛАСТТА ЩЕ ВИ ГО КАЖЕ. ВСИЧКИ СТЕ КРАДЦИ И БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА ВСЕ ПО-ВЕЧЕ .

114

Teo

преди 7 години

... това е все едно Израел да признае Палестина за суверенна държава, а Палестина да каже от утре Хисбула я няма. Но ... в нашия политически живот няма да се учудя на нищо, тук нещата следват собствени закони, неподвластни на логиката.

113

Анонимен

преди 7 години

Ако искате двуполюсен модел, то сега е времето да трупате ПОЗИТИВИ, НЕ НЕГАТИВИ!!!

112

ако

преди 7 години

е за всеобщо добро, по-добре коалиция и разумни действия, отколкото самовлюбени изцепки!

111

Чичо

преди 7 години

Почервеня на баба ви хвърчилото! Хората гласуват наказателно, толкова ли не е ясно?! Бойко залъгва с магистрали и саниране, ама хората виждат как дръпна 16 млд , страдат от тъпотиите в здравната система - да не говорим, че ни третират като престъпници с тези пръстови отпечатъци! И сляпото подписване на СЕТА и ТТИП, без капка мисъл за българския производител...

110

обективно

преди 7 години

До Фен на бспа бе вие направихте дебелото дяволе Пеевски шеф на ДАНС, за власт и пари ще сключите сделка със всеки.

109

Ivan

преди 7 години

Мирише ми на кюфтета сядам да ям ...

108

Фен на бсп

преди 7 години

Миришат ви гащите! Това никога няма да се случи! БСП никога в историята си не е подменяла вота на хората и никога не е сключвала сделки с дявола!Нашата председателка много ясно каза снощи: Борим се за първа политическа сила и юнозинство никакви безпринципни коалиции повече!

107

mehmed-bilyal

преди 7 години

Министър Танева снощи беше надрусана или пияна, радваше се, че няма да я разследват за отпунати пари за проекти за тръни и бурени за младежи от ГЕРБ , като Павел Наковски. Който си е нагляр.На хората им писна и за това загубиха и изборите.

106

Врели некипели

преди 7 години

Първан е едно плямпало. Нито им бяха верни прогнозите, нито изводите.

105

аромат

преди 7 години

След ББ и ЦЦ нищо не може да ни стресне. Ще го преживеем.

104

Анонимен

преди 7 години

всякакви коалиции приемам само дпс да не са вътре,щото техните интереси нямат нищо общо с нашите,който се хване с тях ще загуби собствените си последователи

103

НЕлюбопитен

преди 7 години

До любопитенПо-добре ли ще се почувстваш, ако ги отразят? Каква ще е полезната информация за теб? Какви ползи ще имаш от това? Замислял ли си се?Надали! Според мен просто си злорадстваш, но не виждаш очевидното. към днешна дата нямаш алтернатива. Пъло е в БГ с провалени политици в България, които обаче не си отиват, а всички остават на масата. Сякаш им се полага вечерята, която съм искал да прекарам с жена ми.

102

Щирлиц

преди 7 години

Малко ни бяха гнусните пазарлъци със човека от Мадрид,та пак същото ...

101

Анонимен

преди 7 години

Мирише, мирише. Направо смърди, вони, не се диша!