7

Наблюдател

преди 7 години

"Преориентирането" на България доказано винаги води до Национални катастрофи! Още не сме видели Президент който да е преориентиран към България и Българските интереси!

6

коя

преди 7 години

Ба коя е тази Екатерина Михайлова, сещам се за една по времето на управлението на Командира тя ли е ? Май е тя, другарката дружинна Михайлова въх, тя пък кога излизе от нафталина та други кадри няма ли ?

5

Анонимен

преди 7 години

Никакъв Плевнюлиев. Генарал Радев да назначи служебен кабинет. Не трябва да се допуска антибелгарина Плевнюлиев да участва в съставянето на служебен кабинет защото той няма мозък и ще го състави от неграмотни, корумпирани евроатлантически отпадъци.

4

Ще видите

преди 7 години

Как Плювналиев ще иска да назначи последното герберско лужебно правителство.Правителство,което да си отмъсти за вота на българите ,да доунищожи каквото може и за последно да открадне каквото може.На този инфантилен индивид трябва да му се попречи колкото е възможно.Щом иска да вкара Митов и Ненчев,едни от най-омразните министри/макар,че повечето са омразни/,какво да каже човек.Добре,че скоро ще остане в историята на българия като най-голямото президентско пос мешище на страната в цялатаи история

3

Анонимен

преди 7 години

Борисов Борисов не ВИ ли е срам да говорите против БСП ,като се има предвид,че имате повече от половината гласове от Турция така също цялата медия в Турция по нареждане на Ердоган иска да гласуват за ГЕРБ.Принуждавате целия държавен апарат да гласува за Вас не зависимо от всичко пак губиш

2

ognyanz

преди 7 години

Само Велико Народно Събрание ни липсва сега за да станат нещата още по-непредвидими.

1

кръстоносец

преди 7 години

Да можеше и плувниу да си тръгне още сега....