94

Комсомолка

преди 7 години

Пада си по червени ....

93

Nadia Nikolova

преди 7 години

Според мен тук не става въпрос толкова за облекло,а за възпитание,ценности,маниери и модел на поведение.Ако има някакъв дефицит там извинете уважаеми,но на тази възраст нещата изглеждат неспасяеми.Не ми направи впечатление с коментарите си за Росен и Цецка,защото каквито и да са трябва да покажеш уважение към противника.Тази жена ми простее,а историята около назначението и като вегова любовница намирисва лошо,което за енти път затвърждава статуквото.

92

друг анонимен

преди 7 години

До АнонименАааа, не така за жените от зодия Дева, моля..Има и готини:)

91

Даниела

преди 7 години

Ох,мамооо...Тази повече на мадам на бардак прилича

90

Анонимен

преди 7 години

Тая е голям дзвер бе

89

Пиар

преди 7 години

Травестит...и конфликт на интереси Била му пиар във ВВС. Егати шуробаджанащината. Сега в президенството ще му бъде личен коафьор сигурно. Червени ***.

88

ник

преди 7 години

Комунистите си въртят жените на къс пас...

87

:)

преди 7 години

Не ми харесва! Защо не ни я показаха по-рано?

86

КУРнелия

преди 7 години

АБЕ МНОГО РАЗВРАТНИ ТЕЗИ КОМУНИСТИ БЕ,СРАМОТА . ТАЯ *** НА КАКВО ЩЕ НАУЧИ ДЕЦАТА НИ,НЕ ТРЯБВА ЛИ МОРАЛА ДА СЕ ЦЕНИ МАЛКО ПОВЕЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА?

85

Спрведливия

преди 7 години

Еееее.... тая нашата Мелани е супер готина и небрежняк! Глей ква рокличка е турила - трико, като анцуг и ципче отпред! Евалата Мадам Президент! Супер фешън - Перник стайл! Боже, пази България!

84

Кк

преди 7 години

Екстра е

83

Наблюдател

преди 7 години

Явно генерала не споделя народната мъдрост " Не си вади оная работа на работа ".

82

2013

преди 7 години

Нямало значение като я назначил дали вече бил разведен... Семейната вярност вече не била добродетел... колко разтеглив е морала на червените фенове

81

Анонимен

преди 7 години

Браво, браво ...От 27 г. ни натрапват критерии, според които да определяме кои жени следва да бъдат харесвани ...Тази май отговаря на всички тези критерии.

80

бг

преди 7 години

Стига с тези музикални поздрави,че не е интересно да копират Борисов и Кънев.Да измислят нещо друго нали жене му е PR

79

Anon

преди 7 години

Генерала да не се сърди ама първата "дама" единственото й общо с Мелания е че са на едни години. Говориме за визия. Нашата лелка може би е по- умна.

78

анонимен

преди 7 години

Има проблем само с тоалета. Не беше подходящ за такава вечер.Дано има добри съветници.Иначе е много добре.

77

Краси

преди 7 години

Мръсни ***.Но, Руменчо го обучават при капиталистите в САЩ, а не при ***.

76

до 90

преди 7 години

До АнонименУважаеми или уважаема, гледам имаш вече 5-6 еднотипни изказвания в стил "Отчаяни съпруги", а запри се малко. Разбрахме, че първата е по-харна, втората - точно обратно.

75

Анонимен

преди 7 години

Първата съпруга на Раев е много красива жена.Втората му прилича на крокодил.Заради тая грозна кака,генерала подава оставка от ВВС,защото я назначава на втора длъжност пиар,защото от първата и длъжност,като финансист на ВВС,сигурно е не можела да се издържа.За едни такива `честни хора` ви разказвам,които се разследват за конфликт на интереси.Покрай любовта,да намажеш и от народната баница,колкото повече толкова повече.