10

Анонимен

преди 7 години

Па те у селото и не я искат Борисов решил президент да я прай.

9

уу

преди 7 години

"очаквахме първата жена президент"То не е лошо като идея, но дайте някоя реална кандидатка, не партийна секретарка от 80-те, с нулева харизма, никакви усмивки, намръщено, гаднярско изражение, и ще се получи :) Цачева просто не е за тая работа, ако имахме нормална психология в БГ, вероятно щеше да бъде с диагноза АДХД и хората щяха да я разберат, но уви, ние сме все още в 50-те години на миналия век, мразим различните, те не получават никаква помощ, освен помощ от вожда, и т.н. и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

Да се надяваме,че ерата на "шуробаджинащинските,градските,селските и партийните оценки и препоръки" като критерии за избор на ръководители завърши!ЕДИНСТВЕН КРИТЕРИЙ НА КАЧЕСТВАТА НА ВСЕКИ КАНДИДАТ ТРЯБВА ДА Е ПУБЛИЧНАТА И ОБЕКТИВНА ОЦЕНКА НА ЛИЧНИЯ МУ КАПИТАЛ:ДОКАЗАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАНИЯ, УМЕНИЯ,ОПИТ,ТРУДОЛЮБИЕ,ЧЕСТНОСТ И ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ,СЪВМЕСТИМИ С ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ЕФЕКТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЕКТ И НИВО НА УПРАВЛЕНИЕ!Фуста Цецка става само за ръководител на мъжа и сина си!

7

Анонимен

преди 7 години

То в това умряло село 90% са потомци на ятаци и партизани. Иначе сега им сменят водопроводната мрежа с пари осигурени от ГЕРБ. От днес нататък това село ще става все по западащо. А и всичко около него, електората на БСП/ДПС с бозав цвят ще превземе всичко там. Скоро и джамия ще им направят вероятно, за бъдещ червен електорат.

6

до 5

преди 7 години

Има една българска поговорка за първата дума, която употребяваш...

5

Анонимен

преди 7 години

Двете братчета пияндета се съмнявам да са гласували за нея хихихи

4

gost

преди 7 години

В драгана са до един бсп колкото познавам оттам всичко какав резултат да очакваш пет човека знам и петте са такива

3

Анонимен

преди 7 години

Гроб я закопа и тая като Сталинка ще си търси нова работа. Поне са последователни като гробокопачи...:-):-):-):-)

2

Луцифер

преди 7 години

Те си я знаят най-добре.

1

Анонимен

преди 7 години

Гробно мълчание на загубилата партия, ммм.., как и беше името? :-)