52

Анонимен

преди 7 години

Дано му се отвори катапулта, като му дойде времето...

51

възмутен

преди 7 години

На Радев ясно ли му е,че ще остане в историята като президент назначен от Ахмед Доган!Кой ли друг български генерал би се съгласил на това?Радев осъзнава ли ,че със споразумението си с ДПС петни имената на генерали като Георги и Владимир Вазови,Стилиян Ковачев,Христо Луков.Той е бил генерал,а не някой като Станишев!Вчера между другото видяхме на пресконференцията дъщерята на убиеца на генерал Луков -Татяна Буруджиева-депутатот БСП!В БСП наистина членуват чудовища!

50

Демократ

преди 7 години

Поздравления на новият президент и на Корнелия Нинова която наистина за няколко месеца преобрази БСП с положителното си мислене и оптимизма си.Респект...

49

до56

преди 7 години

До Анонимен: Знаеш си, как няма да си знаеш. С тези мрлд заеми, дето ги тегли тиквата, а пък и ги окраде, какво да чака? Хавайските острови?

48

Panaka09

преди 7 години

До Радев:Като не си виждал и чувал, защо обещаваш? mediapool.bg/ako-se-nalozhi-rumen-radev-shtyal-da-proveryava-kemtreils-news254748.html

47

Анонимен

преди 7 години

Защо почти всички нямат зъби в родното село Славяново? Когото интервюираха, все беше с лисващи много зъби. И в цяла България е така, хората са без зъби, защото пломбата е най-малко 70 лв, един пулпит - 200 лв., а пенсиите 150 лв. само. Заплатите само 400 лв.

46

Мнение

преди 7 години

Радев още не е разбрал ,че не всичко което е обещал е възможно.Щял да не допуска никакви бежанци.Каквото ти кажат Меркел , Оланд и Тръмп това ще правиш.Като ти набият канчето и любовта ти към Русия и Миг-29 изхвърча яко дим.

45

Анонимен

преди 7 години

Ние си знаем како ни очаква-втора Виденова зима.Кой те слуша теб какво си казал.След като Доган те е сложил на това място ще го слушаш!

44

българин

преди 7 години

Ти какво си казал няма значение.Каквото ти каже Доган това ще правиш.И твоята майка има да казва като майката на Станишев ,че гласът му не се чува и управлява само ДПС!

43

Анонимен

преди 7 години

Защо още Плевнелиев ви е в главите бе маккаци? Ах да, ще ви бръкне още веднъж със служебно правителство!

42

Радев:

преди 7 години

До Panaka09Какво е това кемтрейлс? Нито съм чувал, нито съм виждал такова нещо.

41

Анонимен

преди 7 години

Всички глупости, които обеща ли помниш? Дано си ги записал!

40

Анонимен

преди 7 години

АКО НЕ ПОМНИШ КАКВО СИ КАЗАЛ ,АКО САМО ОБЕЩАВАШ И СЕ ХВАЛИШ КАТО БОЙКО ТЕ ЧАКА ТОЧНО ТОВА КОЕТО ГО ДОСТИГНА И БОРИСОВ ! ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ,ЧЕ НАРОДА МУ Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ АКУЛИ ВЛИЗАЩИ ВЪВ ВЛАСТТА САМО ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ СОБСТВЕНИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ. НАРОДА СТРАДА И АКО ТОВА НЕ ГО ВИЖДАШ ТАКА КАКТО БОРИСОВ НЕ ГО ВИЖДАШЕ ПРОСТО ЩЕ СИ ОТИДЕШ СЪС ШУТ И КОРНЕЛИЯ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ. !

39

Panaka09

преди 7 години

Ще разследваш и chemtrails така ли!! Шемет!

38

яя

преди 7 години

Един от малкото достойни за уважение хора в България. Дано не стане марионетка на БСП и Ко.

37

Анонимен

преди 7 години

Защо на 22 януари и това ли копираме от Америка

36

MAKEDON

преди 7 години

Ajde... be ne plukajte po generalot DOBAR e Radev go odbravte dobro...... arno ama vie BOLGARITE ne cinite .... mrzlivi ste i kradlivi I ZAVIDLIVI vas i Gospod ne mozi da vi pomogni....

35

Гошу

преди 7 години

Другаре пенсионери, ей сегичка Ал Бънди ще ви оправи, няма спор :) Пенсийките ви ще литнат в небето, при неговия ИГ дето го е карал.Минимум 1000 лева минимална пенсия, вервайте му и на изборите да не забравите пак за БСП и ДПС да гласувате. Още по-добре ще стане за вас, само гледайте сега какво следва. Мен не ме мислете, аз съм в чужбина и вадя луди пари, само че ще ми се наложи да прехвърля парите си на сметката на мой приятел, да ги изтегли, врътне в $ и да ги сложи в касетата ми, лек ден :)))

34

гфсдгфсдгсфдгсфд

преди 7 години

Да бе, дефиниция за пр*ост човек е човек, който прави едно и също нещо и очаква различен резултат: Луканов, Беров, Виденов, Станишев, Орешарски + Първанов. Е*Б*А*С*И промяната, която ни чака??!!

33

яя

преди 7 години

До фхбфдсбфхдсфсфОтносно назначенията - 1) това е президент, бе бате, само се хили на камерата и няма никаква власт.и2) ти кво сега, и ти ли имаш параноя като Бойко Борисов, дето сам се уплаши, че някой ще му иска оставката, сам си я предложи и сам си я даде? ми лекувайте се бе мама му ***.