45

Анонимен

преди 7 години

Дали играта ще е позитановска или герберастка - все тая. И едните и другите са "бивши" болшевици - ***. Имат ли например герберастите един кмет, който да не е бил партиен секретар или на друг пост в БКП? Или най-малко внук на такива. Така че не ми се правете на различни, както и тоя, магарешкия. От един дол дрянки сте. От една *** *** сте (да прощават свинете). Така че нека спрем да се връзваме на троловете, които настройват едни срещу други българите.

44

Анонимен

преди 7 години

До Бай ви ГаняКаква колективна игра бленуваш?Играта ще е позитанковска. Ама не на наивниците, които си мечтаят как на власт ще дойдат добрите, справедливи и смели момчета от филмите за партизаните, създадени по времето на соца. Този генерал ще е кукла на конци в ръцете на милиардерчетата, внуците на онези партизани, които получиха куфарчетата с парите.А наивните пенсионери и безработни ще има да чааакат Партията столетница да им увеличи пенсиите и да създаде работни места.

43

Анонимен

преди 7 години

До weЛъготиш.И не взимаш предвид това, че много хора на балотажа подкрепиха тетката, само и само да не видят начело на България креатура на ***, придружена от странна брачна половинка.

42

we

преди 7 години

Кой беше ти,че да даваш срокове?! Поредният мошенник! На първи тур ме излъга и ти повярвах,но след като каза,че подкрепяш ГЕРБ те разбрах що за стока си! Шарлатанин и измамник! А да, и нафтата ти не струва фалшива е!

41

ойдбс

преди 7 години

ЗА КАРТЕЛА В АПТЕКИТЕ КОГА ЩЕ СЕ ЗАГОВОРИ кажи бе марко .В турция едно лекарство струва 1.2лв а същото в България е между 6-7лв.

40

Анонимен

преди 7 години

Този миризлив пор много си е повярвал!

39

Анонимен

преди 7 години

Даваш? ... сто дни? Иначе какво, бе?***!

38

ДС

преди 7 години

А бе ***. Ти не си ли наясно, че ти никога няма да направиш повече от тези проценти.

37

анонимен

преди 7 години

Поредната мутра, която се е понагушила и търси да си задоволи егото в политиката. Разбирам го - пръскаш едни хилядарки да привличаш избиратели, а после виждаш че идва един обикновен генерал и те отвява, дишаш след него пепеляка. Е, обидно ти е някак си.

36

Анонимен

преди 7 години

Магарешки, ти кой беше?Теб кой те пита, ти си губещият на всички избори, на които си се явил.

35

Анонимен

преди 7 години

Този още не е научил функциите и задълженията на президента в България ( парламентарна република )

34

ООХ

преди 7 години

МАРЕШКИ ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИШ НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ДА СЛУШАТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ И НЯКОЙ ДЕН СЕ ОСЪЗНАВАТ И ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ТАКИВА - ПОЗНАВАМ ТАКИВА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ И СЪЖАЛЯВАТ ХАРЕСАХА ГОВОРЕНЕТО НА РАДЕВ БЕЗ ДА ОБИЖДА СДЪРЖАН УМЕН И Т.Н.

33

Неа

преди 7 години

"Само 600 дни вярвайте ми.... " "Само 100 дни " - подобен си , добре че от рано си личите .

32

До Марешки

преди 7 години

Брато! Капни бензин за 10 кинта.

31

anonimen

преди 7 години

TOA ZA KAKYV SE MISLI..........DA SI VZEME HAP4ETATA

30

ШибиРиби

преди 7 години

Ай ощи една партия. Те партиите повече от народа май

29

Анонимен

преди 7 години

Тоз пък кво се обажда от коневръза.

28

аа

преди 7 години

Вхо гижес а схит какво казва магарешки или както му е името?

27

Кеворк

преди 7 години

,,дойде време бензинджии да одумват генерали"...

26

Solar Power

преди 7 години

До (-_-)Абе по добре за "мутра" която може да прави кинти и ще остане и за БГ нещо от колкото за тези сегашните в политиката които 2 лева не са направили от бизнес.