21

Анонимен

преди 7 години

От страх или от срам Радев криеше, че е бил член на БКП?

20

криста

преди 7 години

Хайде сега да се спрат тези, които насъскват, плашат - с една дума за тях е Хелоуин. Избрахме , когото трябва - другото са празни приказки. Ясно, че когото не го устройва изборът ще е против. Най-важното е, не че ЦЦ не е избрана, а че ББ си заминава.

19

Анонимен

преди 7 години

МИСЛЯ ,ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО СГРЕШИХМЕ. НИТО ГЕРБ ,НИТО БСП ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ИЗБИРАМЕ ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕ ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ПРОПАСТТА. ВСИЧКИ В ТЕЗИ ПАРТИИ СА АКУЛИ ,НИМА ВЯРВАТЕ НА МИЛИОНЕРКИТЕ ИЛИЯНА И КОРНЕЛИЯ И МИСЛИТЕ ,ЧЕ СЛЕД КАТО 27 ГОДИНИ КРАДОХА ОТ ХЛЯБА НА НАРОДА СИ ,СЕГА ЩЕ СЕ СМИЛЯТ КЪМ СТРАДАЩИТЕ ,КЪМ ЕМИГРИРАЩИТЕ ,КЪМ ПЕНСИОНЕРИТЕ, КЪМ БЕЗДОМНИЦИТЕ ? ? МАЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ,ЗА МАРЕШКИ ДА ГИ ВИДИМ ДАЛИ ТЕ ИМАТ НЯКАКВА СОЦИАЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ......

18

Lora

преди 7 години

Комунист и демокрация. Боже опази

17

Анонимен

преди 7 години

ИЗЛАЗИХА ОТНОВО ДАЧКОВЦИ, ВАЛЕРИИ, ЕДНИ ПЕЛТЕЦИ С ЕЗИКОВИ ДЕФИЦИТИ- ДЕМОКРАЦИЯТА ПОБЕДИ СТРАХА- СТРАХ ОТ КОГО И КАКВО..СНОЩИ МИ СТАНА ЯСНО КОЙ ЗАДАВА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ И КОИ СА ГОСПОДАРИТЕ- ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ- НАРОД КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ И КРАДЦИ НЕ Е НЕВИНЕН- ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА.

16

1221

преди 7 години

радев НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ

15

ДонДон

преди 7 години

за 3ти път поствам този коментар, защото се надявам няка си да стигне това и до новия ни президент. Ако той иска наистина да се покаже като достен "мъжага", да върне тези пари.Също така, трябва да отложи получаването на максималната пенсия докато е на държавна работа!

14

ДонДон

преди 7 години

Да му е честита новата държавна служба на г-н Румен Радев.Сега най-любезно го молим, да си върне 20-те заплати (или колкото там е взел) при пенсиониаренето си. Защото, той доброволно реши да се възползва от правото си да се пенсиониара и да си вземе обезщетението си за това. Но сега той реши пак да се върне на държавна служба и да получава заплата от държавата (от нас данъкоплатците), която вече му е платила обезщетение за това че вече няма да работи и да взема държавна заплата.

13

корчо

преди 7 години

наритахте яко тъпата мутра БУДАлата, мутро махаш се ама те чака пандиз!

12

Анонимен

преди 7 години

Браво!!!

11

Пародия

преди 7 години

Имахме един президент Селянин, сега друг Селянин.Този Селянин бе избран с братската прегръдка на "Патриоти" и ДПС. Пълна пародия !!!Всеки народ си заслужава съдбата. Българин съм и си обичам страната и народа, но това не пречи да призная, че този народ е народ ***.

10

асдф

преди 7 години

*** туй ли ти нареди да кажеш бе *** военен търтей ?

9

Милко Балев

преди 7 години

До АвгустТи си явно *** като фелдфебел от преди 9 ти септември те такива бяха тогава ама нашата социалистическа школа възпита народни синове а Радев ще ни върне към Русия както беше по наше време. Ти си *** гербераст

8

Анонимен

преди 7 години

Най-важното е ,че се маха онова нищожество,най-срамният политик за 1300 години България.Комсомолският секретар,член на БКП и активен борец срещу комунизма-антибългарина Плевньо

7

Анонимен

преди 7 години

Сега за Радев е важно да предпази себе си от БСП и Р.Овч., те ще започнат веднага да го обработват.

6

Август

преди 7 години

фелдфебел - техническа грешка

5

Ром

преди 7 години

И фудболния национален отбор на Бьлгария победи Беларус с 1:0!А за убоо да е!

4

Август

преди 7 години

Да избере генерал за президент може само избирател с мислене на посредствен федфебел.

3

Анонимен

преди 7 години

Успех! А Магнолията къде е, да не са го завлекли в Правителствена?

2

Hriz

преди 7 години

Hubav PR. Bravo!