12

Пародия

преди 7 години

"Патриотите" заедно с ДПСОпределено сме народ ***

11

Da

преди 7 години

Specialna blagodarnost na mvr ministara za disciplinata i reda v vatreshnia bg red! :-)

10

Нищо не се знае

преди 7 години

Макар според всички екзит пулове на Радев да е с повече от 20%, нищо не се знае. В една друга медия написаха, че след 17:00 на няколко места започнало бясно купуване на гласове. Така че който не е гласувал, да отива, защото аз не искам купеният вот да определи бъдещият президент.

9

Неравностоен

преди 7 години

Интересен мач, интересен, ама с неравностойни противници. Отдавна не е имало балотаж, в който единият кандидат да превъзхожда с толкова много другия.

8

Анонимен

преди 7 години

"Социолози за Избори'16: Интересен мач с висока активност!"---Е, щом и социолозите започнаха да ползват ЛЕКСИКАТА НА БАНКЯНСКИЯ РИТНИТОПКОВЕЦ и да правят такива аналогии ...

7

Анонимен

преди 7 години

ЛОШОТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЧЕ ИЗБОРИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ РАЗНИ ФЕНОВЕ И АГИТКИ ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е НЯКАКЪВ МАЧ ИЛИ ШОУ А НЕ СТАВА ДУМА ЗА СЕРИОЗНИ НЕЩА И ДЪРЖАВА!И ОТ УТРЕ ВСЕ СЪЩАТА *** А ГЛАВНИТЕ ИГРАЧИ ЩЕ СИ ПИРУВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН!

6

Анонимен

преди 7 години

Заглавия:"В кадър: След труса в Нова Зеландия. Първата вълна цунами достигна Южния остров""Трус от 6,2 удари Аржентина край границата с Чили. Засега няма данни за жертви и разрушения".---А, за труса у нас, дето продължава друса гербавите, защо не пишете? :):)

5

смЕх

преди 7 години

Нищо лично ,но защо не ни припомните аджиба кой от тези смешници позна това което се случи . Само преди броени дни същите тези ни уверяваха ,че стрина ще спечели и между другото и те подхлъзнаха глупавата тиква ,че всичко му е в кърпа вързано та за това се изхвърли неподготвен ,а сега се върти като пар.нтия .

4

Пепи

преди 7 години

Никой немаше.

3

Анонимен

преди 7 години

Имаше много празни места в избирателният списък,та не знам кой казва,че е билаа висока избирателната активност.

2

Анонимен

преди 7 години

Липсата на смислена информация и прогнози за развитието на балотажа в сайта ме навежда на мисълта, че Мамата Цачева (и Тиквата, де) довечера на пресконференцията ще измислят смехотворни оправдания за пред избирателите си. :)

1

Анонимен

преди 7 години

Е кое му е интересното? Разликата между двамата е 23%. Ха, ха, ха.