132

Анонимен

преди 7 години

Червеят отново заплаши лъва.

131

Роската претендента

преди 7 години

Аз съм *** и продажна подметка. Какво искате...

130

Стефан

преди 7 години

Тая долна ционистка ***, бивша такава комунистическа, дори ме е гнус да го коментирам!*** хомосексуален!

129

Крум Иванов

преди 7 години

...........!!! Пиша с точки да не обидя един готин и свестен човек като Мариус Куркински.

128

хахахахаааааа.......

преди 7 години

Плевенлиев стратегически "важната" част за Путин......

127

Анонимен

преди 7 години

До пейн 83"Време е за референдум....като в Крим"Е щом така мислиш, значи Плевнелиев е длъжен да говори това за което го упреквате.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 132Ти нямаш нищо общо с Русия, ама те искат да имат нещо общо с тебе и това е проблема. Аз съм имал нещо общо с Русия и спомените ми никак не са приятни.

125

PD

преди 7 години

За жалост и поради ограничения си мисловен капацитет. нашето прецедентче така и не разбра, че е марионетка в чужда игра. С цялото си "заклеймително празнодумие" бе използван за консолидиране на реакция против. Дори и на Русия бе по полезен, отколкото на България.

124

Руснак

преди 7 години

До до пишман РуснакаЩе мразиш този, който ти посочим и ще обичаш този, който ти посочим. Защото ако не бяхме ние сега щеше да ходиш с фес, да се казваш Хасан и да гледаш турските сапунки без превод. Понял братушки? Длъжни сте ни векове напред да ни се кланяте и да ни слугувате!

123

до пишман Руснака

преди 7 години

Никой не може да ме налага да харесвам или мразя някого!В случая, не мразя украинците, но не харесвам и не подрепям укропитеците и неофашистката идеология на Бандера и УПА, която налагат със сила не само на украинското общество, но се опитват да я изнесат и извън границите на Украина.Това което наблюдаваме там не е АТО, а гражданска война!Защо ли?????

122

Анонимен

преди 7 години

Боико , ето заради тоя на снимката ще загубите всичко

121

Анонимен

преди 7 години

Тоя няма ли ДА МЛЪКНЕ НАЙ НАКРАЯ.Само глупости ръси

120

А1

преди 7 години

Абе, защо всеки, който защитава националните интереси на Бг се нарича "руска марионетка" от либераГлистите, а роболепието пред западните финансови глобални корпорации, които разрушиха Бг се нарича надежда и просперитет.Но, не ни дават дефиниция надежда за какво и къде е този просперитет- мечта, след като и американците разбраха, че така наречената "американската мечта" е една илюзия за мързеливите неудачници!

119

Юли

преди 7 години

Това недоразумение още ли си подава главната и пръска умни мисли?! Не е ли чел вестници че биг брадър капитулира и вече няма кой да му скрие жалките задни части

118

Анонимен

преди 7 години

До Schutzstaffel 78 и Ханонимен 85Шантажи, заплахи и често, действия като тези препоръчани в коментарите ви, доказват че Плевнелиев говори истината.

117

Анонимен

преди 7 години

Да, политическа криза, но явно по-добре Радев да спечели, от колкото плевналиевци и цачевци да ни промиват мозъците още 5години! Бойко, голям лайнарр се оказа! тцтцтц

116

Анонимен

преди 7 години

До кога ще го гледаме по сайтовете? дай те му хапчетата и да си ляга....

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 117Проблемът е че Путин забрани още много неща в Русия и затова собствените и граждани с "умиление" я наричат "рашка-говняшка" и се чудят как да избягат.

114

аня

преди 7 години

До Блокиран в ДневникНяма скоро да разбере. Виж, да се подмазва и прегърбва угоднически пред Обама може. Гледох го по тукашната ТВ, жалка гледка.

113

Анонимен

преди 7 години

Руските платени марионетки драскат яко в коментарите, това само доказва твърденията на президента.