262

бай дончо

преди 7 години

Всички от тая цик трябва да бъдат уволнени,корумпирана институция до костите,сега се занимават с Бойко,а по ТВ постоянно показваха нарушения,ами от шоуто на Слави,а тия от комисиите са много глупави,ходя да гласувам и ми предлагат да гласувам електронно щях да падна от смях,казвам и че е мащинно ако е електронно няма да сте тук ...:))

261

Трънчо

преди 7 години

До Пешо Абе, многознайко, колко кредита е теглил Ореха за близо една година, че лихвите са 30милиарда?герб му вдигна мерника за 1.2милиарда и опищя орталъка как ще плащат и внуците ни. Веднага като взеха властта - 16 милиарда . След това още два.А, национализацията на вторите осигуровки? Като Дянков, който взе 1.8 милиарди от здравната каса, а.сега лекарствата поскъпват и лечение никакво

260

хах

преди 7 години

До АнонименТаксата за членството ни в евро съюза Боко ли я плащаше?

259

Анонимен

преди 7 години

Не от джоба си, а от еверофондовете т.е. безплатно за българите!

258

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 299Да. Боко вадеше пари от джоба си да строи магистрали и градинки, че даже и на Ореха лихвите собственоръчно връщаше............Слез на земята! Приятелю!

257

Долу Радев

преди 7 години

Псевдогенералът Радев вече е поел ангажимент пред ДПС при неговото избиране турският да стане втори официален език в България!Честито на всички гласували за Радев?

256

Анонимен

преди 7 години

Етническите българи в мнозинството си са подкрепили въздушния ас. Другите, които се водят българи, но са--------------Така ли вече наричате гласоподавателите на ДПС, който под строй гласуваха за Радев?

255

Анонимен

преди 7 години

До ПешоТези 30 млрд са всъщност 26 и са лихвите по кредита, който изтегли Орешарски, не помниш ли?

254

.

преди 7 години

С тези агнешки главички баце направо вдигна самолета!

253

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВече Радев-Йода управлява и той ни повиши газа с 2 %.Защо се изметнахте от обещанието за социална държава?

252

Горо

преди 7 години

Румен не е независим кандидат. И аз на това се чудих, с кой акъл са го написали по бюлетините.

251

***************

преди 7 години

След 2рия мандат на Теквун забелязвам че повечето хора са започнали да мидлят като мен...Кой ще ни върне пропиляните години с Тиквун сега?

250

Пешо

преди 7 години

Били сме зле управлявали са ни всакакни некадърници но никой досега не е натрупвал 30 миларда дълг!Бойко трябва да бъде съден!

249

Анонимен

преди 7 години

до Доган и БСП победа!Забрави да споменеш, че в момента Борисов ни оправя!

248

Анонимен

преди 7 години

Агнешки главички , а?Мълчанието на агнетата свърши .Тъпата тиква пак подцени лошия матрял.

247

ОСТАВКА СИК

преди 7 години

Бойко заложи и партията си не само неговата оставка !Ако бях от ГЕРБ щях да му се обидя много защото играе ХАЗАРТ с мен и моята партия .Не неговата и затова призовавам да напуснете ГЕРБ и да си остане сам !

246

Анонимен

преди 7 години

От тоя *** за кой ли път се уверих ,че по *** няма .Като се има предвид поста който е окупирал , това е опасноза държавата .

245

Анонимен

преди 7 години

Герб ще маниполират избирателите и бюлетините имат печатници с попълнени такива .Дебнат само да сменят чувалите в калабалъка .Сигурен съм че ще подменят вота на народа със внедрени хора в ЦИК !

244

М, да ...

преди 7 години

До made in BGДават успокоително на Борисов! Немож 100% от бълг.граждани да го ненавиждат, а той да е управляващата /за сега/ партия!

243

балък

преди 7 години

Аз качих Боко на власт (не лично, а събирателния ми образ) и аз ще го сваля. Нямам по-точно определение от осиране за неговото управление.