51

САМО НАПОМНЯМ

преди 7 години

САМО, ЧЕ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ КТБ МИЛИАРДИ, НЕ СА ОТКРАДНАТИ ОТ КОЙ ДА Е, А ОТ ПЕЕВСКИ И КОТАРАЦИТЕ НА БОКО И ОТ САМИЯ ЦВ.ВАСИЛЕВ, КОЙТО ОБСЛУЖВАШЕ ГЕРБ И ЛИЧНО ГЛАВАТАРЯ МУ.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Ами то най големият плъх се оказва вашият избранник....той май пръв напусна кораба,"дезертира и отиде при червените му създатели

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40По добре европейска,отколкото Руска

48

Anonimen

преди 7 години

Днес има не балотаж,а висш пилотаж!!!

47

Анонимен

преди 7 години

миналият път герб фалира ктб, виж документите, в интернет са. при орешарски ктб имаше 7 000 000 000, след него обаче фалира. помниш ли смс-те че банката фалира, всичкид а си теглят парите? а колко шейха искаха да инвестират в ктб ама не им беше позволено? не 3, 7 милиарда изчезнаха и банката още се държеше по време на изборите, 1 месец след тях фалира. бсп поне имат почтенността да се крият и покриват при тъмни зделки, герб даже това не правят

46

Анонимен

преди 7 години

Работя в България, плащам си данъците, много повече от мизерните подаяния, които подхвърляте на родата си, виждам, как крадат трудът ми, виждам повсеместната некомпетентност и корупция, на които символът е ГЕРБ, това ми е достатъчно...

45

Анонимен

преди 7 години

Миналия път когато Бойко си подаде оставката и дойде БСП откраднаха 3 милярда от КТБ. Да видим този път какво ще откраднат!

44

Анонимен

преди 7 години

Че от какъв зор ще се връща, нали му е много хубаво там? Ние да бачкаме да се мъчим да оправим държавата, той като плъх за ФАЩ, после да се върне наготово. От какъв зор? Да си седи там, по-добре. Който му пука за България си остана тук и се гърби с другите, плъховете първи напускат кораба, но когато не потъне, не могат да се върнат, защото вече се е отдалечил. Тогава и турците да гласуват, току виж като се пенсионират може да дойдат тук да живеят, да гласуват тогава а?

43

Анонимен

преди 7 години

Видяхме колко определя правилата, какви шамари ядоха в Сирия от руснаците. Видяхме само как реват умерена опозиция, умерена опозиция ... и следователно умерено бомбандирана. :D Откъде тръгна кризата през 2008? А да, заради нея цяла Европа изрева на умряло 1 страна фалира и 3 бяха пред фалит. Но от друга страна слушат с 2те уши какво китайците казват, че им купиха 40% от дълга. :D Май китайските комунисти държат съдбата на САЩ в джоба си.

42

Анонимен

преди 7 години

резултати - 59, 1 - 35, 7, 0 - 5,1 за никой в 15,00 59,9 - 34,6 - -5,5 за никой в 15, 30 часа

41

Анонимен

преди 7 години

Стой си в Америката и си гласувай там, от къде на къде, ще ни се месиш тук, като нямаш идея, какво всъщност се случва в България !

40

ВЪРВИ НА ....

преди 7 години

ПО-НЕДОСТОЕН ПОЛИТИК /В КАВИЧКИ, ЗАЩОТО БОКО Е МУТРА И ПОСЛЕ ПОЖАРНИКАР И ВСИЧКО ОСТАНАЛО/ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА.ПЛАШИ С ОСТАВКА, КОЕТО Е ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ИЗНУДВАНЕ, КОЕТО Е УСВОИЛ ОТ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ. УВАЖАЕМИ ***, ТОВА НЕ СА ТИ 90-ТЕ ГОДИНИ, КОГАТО СЕ ОПРАВЯШЕ С БУХАЛКАТА И ДРУГАРУВАШЕ С ОТКРИТО С ПАШАТА, МАРГИНИТЕ, ПОЛИ ПАНТЕВ И ДРУГИ ГАНГСТЕРИ. ТИ СИ ТОВА, КОЕТО ХОРАТА С МОРАЛ ДЪЛБОКО ПРЕЗИРАТ И НЕНАВИЖДАТ, А ТЪНЕЩИЯТ В МИЗЕРИЯ НАРОД ТЕ МРАЗИ - ИСКРЕНО И ЛИЧНО

39

Анонимен

преди 7 години

А Америка, мечтата ... само да не те гръмне някое ченге, или да не дойде нова криза, че там по 800 000 човека за 1 нощ остават не без работа ... дирекно без дом. :) Класика, да живееш на креди цял живот и да се надяваш да изплатиш кредита до пенсия. МЕЧТА! Ама 50г живот на кредит им докара ... 19 000 000 000 000 дълг, до догодина +2. какво става когато тези пари от въздуха отидат откъдето са дошли? :D Американската мечта, да имаш собствена къща, имам си, даже е от тухла а не от дъски.

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Глупак ,мойте деца и аз самият наистина съм чужбина,но не в Анлия , а в Америка-мечтаната страна ,която определя правилата на целият свят , а за миенето на чинии и беренето на ягоди,изглежда ти си по-добре осведомен от мен за това

37

Анонимен

преди 7 години

реферндума беше стъпка към нова конституция.

36

Анонимен

преди 7 години

На Цецка сина и е в САЩ. нека да дойде да живее тук със моята заплата.

35

Анонимен

преди 7 години

Значи досега са гласували 2 100 000 човека/30% от 7 000 000/ М да за реферндума гласуваха повечето...

34

Анонимен

преди 7 години

Герберите от АЛфа рисърч се отказаха да дават прогнози...

33

Анонимен

преди 7 години

До Български 35Мечтай си, твоите дечинца може да си ги пратил в Англия да берат ягоди и да търкат чинии, мойте имат гордост и искат тук да работят, а не да чакат на европейска милостиня.

32

Анонимен

преди 7 години

Не се давайте -според " Сова" към 15,30 положението е 59,9 Радева на 34,6 Цачева и 5,5 гласували за Никой. Гласувайте за Радев да бутнем Мутрафона.