9

Анонимен

преди 7 години

И от кога затворниците /престъпници/имат права! Те винаги са били извън закона!

8

Българин

преди 7 години

С Радев напред!

7

Анонимен

преди 7 години

Ще имаме руски резидент комунист, избран от затворници.

6

Анонимен

преди 7 години

Обаче е интересно какви са резултатите?

5

Анонимен

преди 7 години

Нали в затвора са лишени не само от свобода, но и от граждански права!?Сбъркано герберско "управление". Ами раздайте бюлетини да гласуват и на тези от лечебните заведения на Четвърти километър, Карлуково ... (да не изброявам всичките).

4

Анонимен

преди 7 години

Aбе тия под мене мaлoyмни ли сте, български ли не разбирате, или бързате да оцвъкате някой коментар, преди да сте прочели текста? Ясно пише 51 задържани без влезли в сила присъди, кое не ви е ясно? Ееее, аман от таквъзи гласоподаватели!

3

аз

преди 7 години

това ми напомня на стария лозунг от комунистическо време сложен в лудницата: "Всички луди на борба за мир", или на лозунга в каменоломната:"Повече камъни за народа". Знам че затворниците имат право да гласуват, но не мога да проумея как някой очаква осъдени престъпници да са загрижени за бъдещето на държавата, и да избират и гласуват за човек който ще се бори против престъпността (примерно).

2

o.o

преди 7 години

Е хора там не работят ли? В следствието всички ли са осъдени??

1

Бай Хой

преди 7 години

За да гласуваш трябва да не си поставен под "Запрещение" (да не си арестуван) или да НЕ излежаваш придъда в затвора. Ако това горенаписаното е вярно... то е протпротивонно...