5

Анонимен

преди 7 години

пригответе се за най голямата манипулация правена някога в бг

4

Анонимен

преди 7 години

Гласувах в гр. Плевен в секция в ж.к. "Сторгозия" и пред мен отвориха бюлетината на една възрастна жена. Беше изпратена да се подпише преди да и се удари втори печат и члена на СИК който трябваше да удари печата надзърна. Чух го да казва на един от наблюдателите: "18-ти поред за другия!". След това и удари печата и и даде да я пусне в урната. Ъгълът на бюлетината не беше откъснат.

3

Анонимен

преди 7 години

ЦИК е била купена и са давали указания на РИК и СИК, с които са саботирали референдума с цел да не набере необходимите гласове, за легитимност. Да не се заблуждават изобщо, всички знаят как не ти дават плик за референдума. Но това само издава паническият им страх от волята на хората. Скоро ще хвърчат глави...

2

Анонимен

преди 7 години

Я да питам тия скапа.няци от ЦИК: Защо за референдума бюлетината за да е валидна трябваше да бъде в плик, а сега не- за избор на президент? Кажете, бе ка.вали ска.пани от ЦИК?

1

Анонимен

преди 7 години

Жалбите са от ЦИ(р)К, не за ЦИ(р)К.Никой не се жалва на виновника.А и да се жалва...ЦИ(р)К си запазва правото да ви лънготи всеки път с нов мамунски трик.