23

Анонимен

преди 7 години

червени ***

22

Анонимен

преди 7 години

Добро утро !Едно и също ли е да бягаш на 100м и 200 м ?

21

гласувал

преди 7 години

Най -после по голямата част от народа се осъзна.Виждате ли какво става.За власт са готови на всичко.Задминаха и бай Тошо.Искат цялата власт и това е.Залъгваха ни толкова време с тези магистрали.Толкова неграмотни хора не са ни управлявали до сега.Вземете само здравната "реформа" и ще се убедите.Всички бивши социалистически страни тръгнаха напред само ние теглим и теглим кредити.При Орешарски 1 милиард ,а сега 16 милиарда и всеки си трае.

20

КК

преди 7 години

Размисли на един антикомунист.1. ГРОБ говори за партията, както говореше бай Тошо едно време. Та дори той беше по - добре защото половината от решенията идваха от Русия. ББ няма оправдания за безскрупулното и нагло крадене, което защитава.2. И в 2та случач давам вот за комунист, но ако гласувам за Радев глупавия, нагъл крадец ще има конкуренция.3. Ако пук подаде оставка, ще има служебно правителство, което не е никак зле, защото има голяма вероятност да не е в услуга на ГРОБ.

19

Аз

преди 7 години

До сега гласувах за ГЕРБ.Но вече-никога!Защото могат да ме лъжат,но така да ме смятатза толкова глупав,не мога да понеса.ИМАМ ПРЕД ВИД ИНТЕРМЕДИЯТА,ИЗИГРАНА ОТ Г-ЖАЦАЧЕВА ПО ВРЕМЕ НА ДЕБАТА ПО БТВ!След като всички знаем,че за да те приемат за членна БКП,искаха по три препоръки и те проучваха до девето коляно,ТО,ако бащата на г-жаЦачева е крил от нея съдбата на дядо й,как това е останало скрито от ПАРТИЯТА?

18

Анонимен

преди 7 години

До ъхъ"Ха-ха" до "ъхъ" Преди 25 години "изкуфели бабичка" са били на 40. Да и гласуват може би затова, ""щото едно време хляба беше двайсе стотинки".Не знам на колко си години и колко са възрастни родителите ти, но ти пожелавам след време да не кажат и за теб, че си изкуфел старец.

17

гласуващ

преди 7 години

до коментатора за "червените бабички"-това са нашите майки и баби и би трябвало да ги уважаваме поне малко! а за вота - нали искаме мажоритарен вот,нали искаме да избираме ЛИЧНОСТИ а не партии? аз днес гласувах против простащината, наглостта, самозабравата,лъжите,нахалството и преяждането с власт!

16

Българин

преди 7 години

псевдонима Българин се използва от хората против ГЕРБ и комунизма - така че нека се отличаваме умните от ГЕРБ и БСП !

15

Некомунист

преди 7 години

До ъхъГласувах за генерала не защото съм комунист а срещу комуниста пожарникар. В Полша приятелю,имаше здрава лустрация и затова комунистите са смачкани а тук всички управляващи са от едно котило и само си изменят имената на партийките.

14

Анонимен

преди 7 години

А бе как е възможно да е по висока избирателната активност като няма кой да наплюеш по избирателните секции. Миналата седмица по същото време се виеха опашки навсякъде????

13

Фен

преди 7 години

В Люксембург активността е висока. Много бързо се обработва всичко. За минута и половина гласувах. Браво на служителите.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако Боце даде оставка кой ше финансира умните и красивите ?.

11

Българин

преди 7 години

Явно злобата и омразата са основна движеща сила на българския избирател. Най-смешното и тъжното е, че всъщност днес българите наказват единствено себе си.

10

Пешо

преди 7 години

Щом тролчетата вече ви агитират да не гласувате значи дебелия *** вече пише оставката!

9

Пешо

преди 7 години

Гласува се против простотията и наглярщината на самозабравилите се БКП членове бивши портиери,пожарникари,милиционери и други мафиотски слугинажи подкрепени от роми и турци!

8

Гласувал

преди 7 години

Хората не гласуват днес за партия, гласуват за промяна. Само Г*Рбаджиите гласуват под стрий - част от тях поради заплаха от уволнение, другите, защото знаят, че ако не гласуват с далаверите им е свършено. И за сведение Г*РБ е равносилно на Б*П. Мисленето и похватите са им същите само дето не мислят за народа и държавата щото за тая работа трябва да знаеш и можеш, а те могат само да крадат.

7

коментар втори тур

преди 7 години

Тр 0 ловете този път и да си счупят пръстите, пак ще спечелим. Довиждане!

6

Пешо

преди 7 години

Някой синя тиква виждал ли е?

5

Сашо

преди 7 години

За първи път гласувах за Герб, кълна се в това! И то само защото от БСП и ДПС е доказано, че няма по крадливи. Но както и да е

4

Дино

преди 7 години

Всички искат да натрият носа на Тиквата. Гласувайте, да размажем с много гробаджиите.