9

ДНК

преди 7 години

От кратуна - кратунки,от мимуна - мимунки!Народът го е формулирал.

8

Гласувала си, како,

преди 7 години

щото акълът те лъже, че може да станеш премиер!Българийо, Българийо, докъде я докарахме!Виж си посланичката в Люксембург, виж какво представляваха трима от предишните ти четирима президенти + днешните кандидати, виж и тази, дето точи зъби да е министър-председателка!Това е резултат на "социалното инженерство" през соца. Спомнете си по какви квоти се влизаше в университета и на какви се даваше път за кариерно развитие.Сега настъпват децата им. Пусти ген, не се променя с партийно решение!

7

Анонимен

преди 7 години

Народе, опомни се. Не допускай тази безкруполна жена да получи отново достъп до властта.

6

Анонимен

преди 7 години

Всички граждани да направят един анализ какво се е случвало след всяко управление на БСП и тогава да ходят да гласуват. Не трябва заради едни празни обещание за увеличаване на пенсиите, да се решава съдбата на младите и работещи хора в българия

5

Анонимен

преди 7 години

Радев ще обърне гръб на крадците от БСП

4

Сашо до 2

преди 7 години

Да гласуваш за Радев, но да не харесваш ***, от това ако има поголяма простотия хахахахах леле майко

3

XIS

преди 7 години

Промяна??? към същото от 60 години насам? Поне това не говорете ...

2

NACO

преди 7 години

Другарко Нинова,защо ни изглеждате като човек,който е решил след "изборите" да ПОДАДЕ ОСТАВКА независимо от техния резултат?!

1

Не можеш ни излъга

преди 7 години

Нинова ние промяната я чакаме от Радев. Бсп ви знаем що за стока сте с Дпс. Само далавери са ви в главите. Същите сте като герб. Дано Радев ви смени политиката .