20

Анонимен

преди 7 години

Въздух, Анекс 2Rules of the Air баце!Още в първия абзац е написно кога кои правила са в сила. Ирландските закони са в сила над Ирландия и в международни води. В сила са международните закони, ако не са в конфликт с местните, ако са в конфликт с местните, се прилагат в местните. Това трябва да е записано в AIP.

19

Анонимен

преди 7 години

Боко пътува в страната предимно с автомобил. Това може да се провери при желание, стига джафкахте злобно. И аз не го харесвам, но не мога да лъжа заради това. За разлика от 90 % от българите потънали в злоба.

18

duhku4e

преди 7 години

До АнонименБратле,и двата пъти,когато правителствения самолет имаше проблеми,беше за полет във вътршността на страната...или ти е къса паметта,или си фен на БоКо!

17

Анонимен

преди 7 години

Така, така. Румънският премиер лети с Ryanair, а румънците карат Дачии. А ние избираме между магаре и овца за президент...Kleta mayka Bylgaria, с такива патрЕоти като нас!!

16

Анонимен

преди 7 години

До20 Да бе сигорно като отива до Варна и Бургас пътува с влака

15

Анонимен

преди 7 години

Браво на влашкия премиер, неправилно обвинявате Боко. Той ползва правителствения самолет при посещения извън страната. Но това се налага заради етикета, не може премиер да отива на среща в друга страна с полет на частна компания. Така че, обективността налага да не обвинявате Боко Т. за подобно нещо.

14

Анонимен

преди 7 години

Румънският премиер лети служебно с нискотарифна компания. .. Може ли като му свърши мандата да се кандидатира за премиер на България?

13

Анонимен

преди 7 години

МИЛИОНИ ПОЛЗВАТ ?, МАЛЦИНА ЛЕИ И ЛЕВА.. ТАКА ЧЕ, КОЛКО ПО БЪРЗО ПО ДОБРЕ.

12

Анонимен

преди 7 години

Не искам да им правя реклама ама от както откриха линията до Малпенса/Милано/ избиха рибата с цени.

11

защо

преди 7 години

Да отиде да провери Дунав мост 2 и да каже, защо българите плащаме в ? за да влезем в България?

10

въздух

преди 7 години

До Анонимен оти отвори темата, кажи го кой е анекса на ИКАО и цитирай точно :)

9

Анонимен

преди 7 години

Въздух! Слишай баце кога самолетот лети над Руманиешкото въздушно простраство са в сила руманешките законе. Не се изказвай неподоготвен. Има цел анекс на ICAO по въпроса. Ирландските законе в случая не важат оти е вътрешен полет.

8

въздух

преди 7 години

Самолета е ирландски. Когато е във въздуха се счита ирландска територия. Леите не са офиц. платежно средство на ирландска територия.

7

Анонимен

преди 7 години

Предполагам и там закона е като нашия, установяващ че официалната парична единица за разплащане в Румъния е леята. Тоест би следвало Райнеър да нарушават закона като отказват продажба и в леи

6

Анонимен

преди 7 години

Ама че новина! И тя не е, че нискотарифна компания е приемала в Румъния плащане само в евро. А че румънският ПРЕМИЕР хваща нискотарифен самолет, за да отиде на среща. Като ги изпонавкараха по затворите, политиците им станаха нормални хора. Можело, значи. А У НАС?!???

5

карта

преди 7 години

Ми да плати с карта пък тоя...

4

Анонимен

преди 7 години

Wizzair започва Варна - София от пролетта. Билетът е от 20 лв. Може да провериш в сайта им.

3

christo_m

преди 7 години

Да ви прави впечатление -Райънеър по ВЪТРЕШНИЛИ ЛИНИИ. У нас София - Варна (Бургас) е 50 евро и премиерът не лети с вътрешни линии. Той не лети и с международни граждански линии, защото е "горд човек"

2

Момо

преди 7 години

Румънския премиер е летял с нискотарифна авиокомпания за среща...КАКВО?!А у нас щеше да се вдигне някое Кугарче и да закара Бай Х. директно на място.Кога ще ги стигнем румънците, кога?

1

РУМ

преди 7 години

Апа я сакам " апа де газеще, каре фаче циу-циу " , бутилка 0,500 ml . Че я платим с руски рубли,ама чакам да дойде виетнамеца,че сега е в китайския магазин.Купува си немска въдица,правена в Индия от сомалиец с норвежка жилка :))))