8

Циник до някой си

преди 7 години

Мне...ние (европейците) сме цивилизовани! Не ни се полага самозащита - могат да ни мачкат с камиони посред бял ден...да ни колят и взривяват - а ние "да обръщаме другата буз*ка", и да правим мирни шествия в името на миролюбивия ислям...и да се притесняваме за душевното равновесие на избиващите ни терористи.И с милионите ядрени физици, и неврохирурзи това вече никога няма да спре! Плащаме милиарди....та тези в БРЮКСЕЛ И БЕРЛИН ДА НИ ЗАЛИВАТ С МИЛИОНИ УБИЙЦИ, И ИЗНАСИЛВАЧИ! МАШШАЛА МЕРКЕЛ!

7

Някой си

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНИ НОСЕНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ МАСОВО...АКО ХОРАТА БЯХА ВЪОРЪЖЕНИ НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ В ЗАЛА,, БАТАКЛАН'' ЩЯХА ДА СА МИНИМАЛНИ И ОНИЯ *** ЩЯХА ДА СА ЛИКВИДИРАНИ НА МИНУТАТА.....А ТОЗИ ***. .ДИРЕКТНО НА ВЪЖЕТО...НЯМА КАКВО ДА СЕ ЦЕРЕМОНЯТ

6

Анонимен

преди 7 години

много подобен на камила

5

ким сун

преди 7 години

Истински герой на Русия,Иран,Узбекистан,Казакстан и Сирия.Човека който се изправи срещу гадните империалисти от САЩ и ЕС.Лично Путин,Аятолах Химени,Рамзан Кадиро и Ердоган ще изпратят на своя герой шоколадови бонбони.Най голямата джамия в света която се намира в Русия ще бъде кръстена на него.Алх и Путин са велики.

4

Зъл Клоун

преди 7 години

Ислямистите имат план в 7 точки. Всички 6 точки досега са изпълнени. Ако успеят и 7ма точка да постигнат ще стане мазало. Иран пак си прави ясрената програма, а Саудитска Арабия техен изконен враг, разчита на именно на пакитата. Някой ден ще има гъбки и дано не са в Европа.

3

някой

преди 7 години

да, така е. затова подобни хора не трябва да се вкарват в затворите. Решението е съд по бързата процедура в рамките на седмица и смъртна присъда изпълнявана в срок от три дни. разстрела да се изпълнява от жени, и да се предава директно по интернет. Тялото се предава за храна на свинете или акулите, което също се предава по интернет към всички арабски сайтове за споделяне.

2

zeus

преди 7 години

Ясно, значи мястото на терористите не е в затвора, а при девиците ;)

1

Анонимен

преди 7 години

Ако го бяха държали сам в килия с по 250 грама ориз на ден вода на корем,през деня много бачкане и поне веднъж седмично да го пляскат по *** на голо с кожен колан това никога нямаше да се случи.А нощно време сам на лампи.Затворите са им да събират много терористи на едно място да ги хранят и поят по 3 пъто на ден и да им пуснат интернет та да гледат братчедите им от ИД как се справят по света.И после. "ама те влязоха терористи и излязоха терорости"Те кви искат да станат?Монахини.