20

SS

преди 7 години

До АнонименСкоро ще се оправят нещата, след като Америка си избра Тръмп, скоро всичко ще е наред.

19

Анонимен

преди 7 години

Дано Путин се справи напълно с гадните терористи. Тогава те ще идват масово у нас, но не като врагове а като приятели и съюзници напълно легално.

18

БРАВО НА РУСИЯ

преди 7 години

....С АТОМНИ САМОЛЕТОНОСАЧИ ----СРЕЩУ МЮСУЛМАНСКИ ВЪСТАННИЦИ..ХА,ХА,ХАААААЕГАТИ , НЕКАДЪРНИЦИТЕ ---ПРОБВАЙТЕ С РУСКО ДУПЕ ,БЕ.....БЕЛО Е И РУСО... ШЕ ГО ХАРЕСАТ И ШЕ МИРНАТ ....!!!

17

доналд дък

преди 7 години

Браво на Русия,истинския спасител и брат на всяка мюсулманска държава.Със своите единствени и верни мюсулмански съюзници,Иран и Казакстан,ще спасят мюсулманския свят от лошия запад който не спира да бомбардира и трепе мюсулмански държави.

16

Анонимен

преди 7 години

Ако масква се биеше с идил, атентатите нямаше да са във Франция, Белгия и САЩ, а щяха да с в мацква, вместо това мацква строи джамии и е градът с най-много мюсюлмани сравнено с европейските градове и столици. Факт неоспорим.

15

Анонимен

преди 7 години

Истината кара матрьошките да изпадат в истерия.

14

Анонимен

преди 7 години

До 15 Незнам кои е против ИД,но знам ,че преди да се намеси Русия,територията и беше по-голяма ,както и знам че преди Русия ,САЩ и коалиция ,,усилено,, я бомбардираха 2/две/години а територията и се увеличаваше

13

Анонимен

преди 7 години

Поправка: Мачкай Вова бармалеите, писачите на *** коментари и сороссоиднните въшшки.

12

Анонимен

преди 7 години

И децата знаят, че *** и асад не са срещу идил, а срещу хората въстанали срещу кървавия диктатор асад. Досега няма и един убит от тях ислямист. Целта е подлогата на *** асад да остане на власт и да не позволи изграждането от юг на конкурентни газо и петролопроводи на руските с който ние европейците ще плащаме двойно по-ниски цени на горивата.

11

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Вова бармалеите!

10

Анонимен

преди 7 години

До Басри Кадировне се притеснявайте...

9

дело правое!

преди 7 години

Победа будет за вами!

8

Анонимен

преди 7 години

В Алепо няма идил, там са доблестни граждани и бойци срещу кръвопиеца асад, крепен от путин. Идил са в Мосул и там се бият срещу тях, а руснацихе бомбардират жени и деца, който страдат и без това от изверга асад.

7

Няма страшно

преди 7 години

Още десет години прецизни бомбардировки от другаря Путин и читаците от идил сами ще се предадат.

6

ист

преди 7 години

Още година гражданска война, и няма да остане жив сириец. Целта ще е постигната.

5

Анонимен

преди 7 години

Сега армията, заедно с помощта на Русия и Иран разширява буферната зона в Западно Алепо. Всички териториални придобивки на зелените "умерени" терористи са загубени безвръзватно. Двете им офанзиви - тази от лятото, и тази допреди няколко дни им костваха много загуби в човешка сила и техника, а териториите които временно окупираха се върнаха в ръцете на правителството.Чувала с терористи в Източно Алепо става все по-изолиран, а търпението на Асад и компания скоро ще свърши.

4

Басри Кадиров

преди 7 години

Тая работа стана бетер битката за Сталинград

3

Хм

преди 7 години

Дребна работа-големия щурм още не е започнал.А в Източно Алепо ги варят на бавен огън-на който не му харесва-може да напусне по коридорите.После и тая възможност няма да я има.

2

Момо

преди 7 години

До ВЪПРОСАлепо по данни от 2009-та година е бил 1 700 000 души. Така, че е по-скоро колкото София.

1

ВЪПРОС

преди 7 години

Алепо е колкото Перник .Как така Армията не може да ги смаже тези от ИДИЛ за Три Часа ?Защо не пратят Полицията ?