84

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли омръзна да лъжете и изкривявате думите му през цялата кампания, че и сега пак??Казал е, Не че ще запази Обама кеър, а че обмисли молбата на Обама да запази поне две от точките, ако това е добре за хората.Казал е, Не че няма да възобнови разледването срещу Клинтън, а че не това ще е първия му преоритет в този момент.Засрамете се бе!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

явно НЕ вярва в социализма и това 4е русия е нещо пове4е от суровинен придатък а В какво ВЯРВА определено не е и в това което руското *** прокарва като опорна то4ка

82

Анонимен

преди 7 години

Тръмп вярва само в парите.Сега става ясно,че той е само клоунът,медийното лице,"поразяващата уста"на популиста,който е на мода в света,за да вземат властта републиканците,които са зад него.Те вече се показаха и ще представляват реалната власт в Беллия дом,Тръмп и жена му са само лицето на тази власт.

81

Анонимен

преди 7 години

kva kra4ka nazad be? toi ia iztrepa tazi godina. i ia ostavia da si lije liutite rani.ste ia debne iz kaso da vidat koi ste e kandidatyt na demoklratite za sledvastite izbori, ste mu izvadiat vsi4ki kontakti i dalaverki s klinarevite i ste izritat tva lakomo pleme na demo-partiata zasukalo se okolo klitindjosite. Bravo na Trump. udari iako Hilaria, a sega kazva 4e nema da ia presledva. 4e zasto da ia. ima si slujbi.

80

Анонимен

преди 7 години

от 90 и няколко текста остават ДВА соц циганнийтеее на Обама няма да минат

79

Анонимен

преди 7 години

РОССИЯ1-е место в мире по добыче и экспорту природного газа(35%мировой добычи).1-е место в мире по величине природных ресурсов.53 долларовых миллиардера сидят на шее России. Россия занимает 65 место в мире по уровню жизни Россия занимает 97 место по доходам на душу населения Россия занимает 111-е место в мире по продолжительности жизни Россия занимает 127 место в мире по показателям здоровья населенияЕжегодно в России совершается свыше 27,5 тысяч убийств.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 108Дреме ми за Путин толкова колкото за Тръмп! Повече ми дреме за България и най-вече за българските родолюбиви работодатели които подстрекават сивата икономика! Не плачете на чужд гроб!

77

Анонимен

преди 7 години

Цивилизованият и благоденстващ свят не иска гладни и пияни руснаци да повръщат на трапезата му!

76

ЗА 99

преди 7 години

До АнонименТАКА ЛИ МИСЛИТЕ В КАТУНА?

75

:(

преди 7 години

Чета я статията. Дословно казва цитирам 'Either Obamacare will be amended, or repealed and replaced'Груб превод Здравната реформа на Обама ще бъде изменена ИЛИ отменена и заменена (с нещо друго)Жалко че не мога да получавам достоверна информация от любимия си сайт :(

74

Анонимен

преди 7 години

Сега всеки ден червения Чичо, ще прави крачки назад. Докато всички разбират, че само демокрацията е реална. Всичко друго са винаги празни приказки.От 40 год какви ли не се изредиха да сменят капитализма ама греда...нямат толкова акъл за нещо ново.

73

Анонимен

преди 7 години

ми те са си първи дружки,що ще я разследва,тва беше предизборно

72

Pinochet

преди 7 години

Журналистите дето повече от година плюха Тръмп сега е време да почват близането. Плочата се обърна и друга музика свири.Ха ха ха !!!!! Умирам от кеф..............

71

Анонимен

преди 7 години

До байхуйХе, хе добро утро. Тия които му се вързаха наистина са доста глупавички.

70

байхуй

преди 7 години

До АнонименСорос-ката пропаганда този път не лъже - за жалост Тръмп се отказа от обещанието си да съди бабето, отказа се и от обещанието да закрие "обамакаре" ... за жалост Тръмп ще се окаже просто следжащият лъжец в Белия Дом

69

Знаещ

преди 7 години

И тоя като Ципурата - бързо, бързо ще се изплюе на избирателите си.Лъжец! ще излезе по зле и от клинтъновица, все пак - двете страни на една монета са

68

Анонимен

преди 7 години

Силата на Тръмп не е в здравеопазването или правосъдието, но той е блестящ в намирането на подходящите хора за това. Така, че не знам защо трябва да се обръща внимание на първосигнални и неточни статийки като тази.

67

Анонимен

преди 7 години

До пророкът 86Оне ден Руди Джулиани каза че Тъмп му бил най-добрия приятел от 20 години. Представяш ли си какво представлява приятелство между кмета на Ню Йорк и предприемач в Ню Йорк? Тия двамата трябва да бъдат разслеавани.

66

Анонимен

преди 7 години

Край на обещанията и начало на разочарованията за тези които му повярваха.

65

Анонимен

преди 7 години

Ако вярвате в обещанията на политиците то това означава че. Или сте от карлуково или сте олиго.рени или страдате от неизлечима болест на мозъка или въобще не разбирате че политик означава *** която лъже и ***!