7

BURZUM

преди 7 години

Не са виновни медиите че ти имаш психически отклонения и се вторачваш в новините за евреи...

6

Анонимен

преди 7 години

Медиите са пълни само с реклами на евреи! Защо ли така? Най-талантливи? Или най-агресивни и недопускащи другите етноси да се изявяват? В една галерия бяха изложени творбите на един еврейски скулптор. Всички представляваха един и същи ... заек. Целия този кич бе буквално изкупен от еврейската общност. Така с хвалебствия и пари се налага особено в изкуството всеки евреин, а се пренебрегват големи творци не евреи!

5

Анонимен

преди 7 години

Преди много години Леонард Коен обвини неговата продуцентка че му е откраднала 5 милиона долара. Той заведе дълги дела срещу нея и когато накрая спечели делото се оказа че тя няма парите за да му ги върне. Това се отрази на здравето му и великия композитор, писател и певец се оттегли от сцената за 5 години. Отиде в манастир на тибетски монаси край Лос АнжелосСлед като се върна на сцената успеха му беше петорен.Велик беше Леонард Коен. Почивай в мир.

4

Анонимен

преди 7 години

До БорисТака излиза, някъде пише че е починал на 10/11/2016 но последно прочетох в израелски новини че е починал в понеделник на 07/11/2016,Преди три месеца Леонард Коен издаде албум и каза че това му е последния албум= Обичам и ценя класиката\ Най- скъпия концерт на който съм бил е на Леонард Коен.Виждам че тук пишат глупости. Ако имаше връзка с чалгата щеше да бъде известен и в турско-ромска България.

3

Дари

преди 7 години

Леонард Коен беше Велик ! Най силния лирик на времето ще остане за винаги в душите на хората които го обичаха." Dance Me To The End Of Love " " Alleluah "Почивай в мир !

2

Анонимен

преди 7 години

Когато се казваш Ленард Коен и си на 82 години и до последно изнасяш концерти наистина си легенда, без значение юдей или не.

1

горо

преди 7 години

Да бе, то щяло и нещяло е легендарно в наши дни. Особено ако е юдей.