56

Анонимен

преди 7 години

От Тръмп, Турция и Ердоган ще получат само Смърт!!!

55

gg

преди 7 години

Trump,Erdogan i Putin sa nay-golemite lideri v sveta to drugi lideri v momenta nqma

54

Тръмпи

преди 7 години

Ноу проблм, ейти файв иърс то реад тхе документс анд ве вил гив ю бак гюлен.

53

Анонимен

преди 7 години

Ами да го убият без да питат бе, кво само хленчат и искат наготово?

52

швили

преди 7 години

До Анонименгрузинец, какво да го правиш. да се надяваме, че Тимур не му е приготвил клетка с газово отопление, какво ще съска емигриралия гастърбайтер тогава.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен142; Пък българите едни щастливи, щастливи.Когато вървиш по улиците на градовете виждаш широко усмихнати и щастливи хора. Жилищата красиви,с боядисани фасади,широки,отоплени,обзаведени с мебели,газифицирани.Селата пълни с народ, работят по нивите,орат,сеят и жънат. По поля и пасища има многобройни животни, пасат,угояват се.България процъфтява,развива се и расте както демогравски така и икономически.Позната картина но обратното.Единственната нация която търгува с плътта на своите род

50

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е на 50% Грузинец.

49

диктатор ЕРДОГАН

преди 7 години

Организиран театър от диктатора Ердоган с цел спечелване на гласове от националистите и народно-републиканците.Да избиваш своя народ го направил и Тодор Живков,ти Ердо каква разлика имаш с него,разликата е че затворите са пълни с журналисти,а пък истинските терористи са навън.

48

Анонимен

преди 7 години

Запотрябвал му Гюлен на Путин. Гюлен е необходим на малоумния да подсеща тъ.пия турчин колко е велик и как добре се справи с измисления преврат. Разходи пет танка изби сума народ / каквато беше цешта на "преврата"/ и сега продължава да се " бори". Тоя път като реве за Гюлен. Тия номета само на турци минават.

47

Анонимен

преди 7 години

Гюлен е необходим на Путин и направо заминава за Москва. Това е сделката

46

Низач на тютюн

преди 7 години

На вниманието на потурчените ромлянчета от форума дето плямпат за аллах и т.н. " They don't want us and I don't want them , they don't want our system , they have no respect for human life" , Доналд Тръмп относно намеренията си да не допуска *** в САЩ , как мислите пиленца , дали мустакатата *** може да му нарежда ?

45

Мен

преди 7 години

Много ви разбира главата от политика. На всякъде по-света управляват парите и корпорациите. Политиците са шепа некадърници, които не стават за друго. Ердоган, Путин и всички диктатори в момента са силни, защото управляват парите. Те назначават милионерите, те решават кой ще яде и кой не. Този свят не се управлява нито от етноси, нито от религия и подобни глупости с които ви занимават. Управлява се само и единствено от парите. Ако иска някой да е независим, свободен и пр. Трябеа да стане богат.

44

realnia ti vrag

преди 7 години

Турско Ердо, да държиш сметка на американците е равнозначно на това ние тука във форума да ти държим сметка. То бива бива да си вярваш, ама тоя яко го изтърваха у филма и кой ше си го прибира не знам.

43

Анонимен

преди 7 години

До ФактКато нямаш идея от религия що говориш глупости?

42

Анонимен

преди 7 години

тоя ердобанан си пасва перфектно с митьо пищова

41

Анонимен

преди 7 години

Отиде си последния шанс някой да спира Турция за Южна България. Скоро Турция, ще направи като Русия. Тогава, ще разберете че политиката е над вашите простосмъртни глави.Радостта ви ще е кратка

40

Анонимен

преди 7 години

Много смешно. Пратил бил 85 кашона с документи. Той цял преврат инсценира, та с едни документи няма да се справи.

39

турчина

преди 7 години

Аз съм гледал Радев. Няма такива работи. Нищо не е казал за мюсюлманите. Казал е за бежанците. Не за бг-мюсюлманите. Той е сдържан и културен човек. И на латински и на корейски да пишеш твоята цецка изтича в канала в неделя.

38

срамно

преди 7 години

б улгарите с лак, фон дьо тен, червило, тесни дънки нямат шанс даже срещу македонците. С педдеразлък няма да просперирате,трябва и акъл.

37

турчина

преди 7 години

Еспаниа или Испания е много красива страна колкото половин Турция и с армия на 30-то място в НАТО. Турция е на второ.