17

цербер

преди 7 години

тази му забрани да пише в Туитър, да не се изцепи пак нещо точно в деня на изборите

16

Анонимен

преди 7 години

Мелания ми прилича на много ***. Типичната красавица без мозък, хванала дъртия милиардер. Сега обаче вече не е само сексуалната му играчка. Трябва да се държи като първа дама,нещо което за такова тъпо момиче което само е свикнало да позира и да се кипри,не знам как ще стане.

15

пак от дедо

преди 7 години

Значи наш Боико не е *** както твърдат някои народни психолози.Сами виждате че се е обградил само с жени и разчита наи вече на тях.В понеделник да не се тюхкате и пулите очи като обявят резултатите от гласиването.За предпочитане е жени да заемат всички възлови ръководни служби.Няма да е лошо ако може от дясно на господ не да е Христос а жена например МарияМагдалена

14

дедо ви

преди 7 години

Ах тези жени без които не можем.Уж измаисторени от мъжкото ребро .На мъжете господ дал само една физическа сила,а на жените всичо останало и наи вече хитрост.Мамка мууууу това не е справедливо.

13

анонимен

преди 7 години

браво момиче,защото той прилича и вероятно ще води политика каквато водеше РОНАЛД РЕЙГАН който сложи край на студената война и във началото необразовани американци го плюеха заради приятелството му със ФРАНК СИНАТРА известен певец във цял свят.

12

до 1

преди 7 години

До ФАКТНе, не е факт! Американците не са измислили интернет, но не е толкова съществено...Просто, заради коректността към фактите - интернет е измислен в ЦЕРН, Женева.

11

Хм

преди 7 години

Участвала в предизборния екип на Рейгън?Ами през 1984 е била на 17 години!Освен като куриер няма какво друго да е правила!

10

Анонимен

преди 7 години

Жената помогнала Тръмп е Хилари , трезво мислещите американци виждат , каква лицемерна,коромпирана,мазна,лъжкиня е Клинтън

9

До 12

преди 7 години

И не само Хилари, ами и Бил! Цялото им извратено семейство.

8

Анонимен

преди 7 години

И тази не е. Казва се Хилари Клинтън. Толкова корумпиран и отблъскващ кандидат никога не е имало, никой друг нямаше да може толкова да му помогне, колкото тя.

7

от далече

преди 7 години

Гледах я на пресконференцията след третия дебат.Умна,с перфектен изказ и неподатлива на провокации.Изключително елегантна,не мога да и дам годините.Каквото и да и предложи няма да сбърка.

6

)))

преди 7 години

Поклон пред тази храбра американка, която успя да се противопостави и да размаже Сорош и неговата банда от деградирали мутанти, дето и една снимка не можеш да им намериш в нета, освен една на Ротшилд.Поклон доземи!Мордор падна, дами и господа и дано злият ****мун да не направи някоя простотия в последните дни от мандата си!

5

До Ха Ха

преди 7 години

Мандатът на президента в САЩ е 4 годишен. Избори се прявят на високосна година.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Господа евроатлантици, глобалисти и третополови, напомням ви, че Доналд Тръмп е новият президент на САЩ ! Сиреч вашият нов началник за следващите 5 години.Внимавайте с оценките за него ! :)

3

Анонимен

преди 7 години

Добре изглежда и е с гоуеми сиси.

2

Фенче

преди 7 години

Много симпатична и умна жена и аз бих и направил поне 4-5 деца или поне бих се опитвал няколко пъти всеки ден.

1

ФАКТ

преди 7 години

Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !