36

Ох Обама Обама

преди 7 години

https://youtube/watch?v=ETmZlMZmf74Гъгъъъъ

35

ЛЯВ

преди 7 години

Какъв Обама, какъв Буш, какви проблеми в демократическата партия? ПУТИН назначи Тръмп.

34

Анонимен

преди 7 години

Хилари победи с близо милион и половина повече гласове

33

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до ТРОЛОВЕТролове сте вие, които си бяхте заврели лицата в задните части на Обонго и сега квичите на умряло, че го сменя бял и свободен човек като Тръмп !Ние сме мислещите хора, които виждат накъде отива света.Кое от написаното от мен не е истина Хилари Клинтън наистина е спечелила повече гласове от Тръмп. Избирателната система в САЩ наистина е недемократична, защото позволява на малцинството да налага президент над мнозинството.САЩ наистина е новата Империя на злото. Цял свят го знае !

32

Тролове

преди 7 години

А троловете като ХАХАХА продължават да тролят. God bless the USA!

31

Обама ще ми липсва

преди 7 години

И ще разберете , че не само на мен.

30

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че всъщност Килъри Клинтън, за която гласуваха чернокожите и латиносите има повече гласове сумарно от тези на Тръмп ? И само недемократичната избирателна система в САЩ доведе Тръмп на власт.++++++++++++++ Тази система работи за всички. Щом не са я променили, значи са длъжни да я зачитат.

29

1912

преди 7 години

НЕ ме интересуват Щатите.Чакам утре освобождението на България!!!И ако този *** не си тръгне с мир към Затвора......народа да покажем дали имаме бъдеще или да ни затриват.И камъни за онези кучета от РБ,които с добро няма да пуснат кокала!!

28

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Аз не знам дали Барак Обама ще е последният президент на САЩ. Дай Боже да е така и тази нова "Империя на злото", да се разпадне и да спре, да тероризира света.Ако нещата продължават така обаче със сигурност Доналд Тръмп може да е последния бял президент на американската клоака.Знаете ли, че всъщност Килъри Клинтън, за която гласуваха чернокожите и латиносите има повече гласове сумарно от тези на Тръмп ? И само недемократичната избирателна система в САЩ доведе Тръмп на власт.А, другия път ?

27

до екстремист

преди 7 години

не е обама, буш е.той започна кашата, която обама само продължи

26

1

преди 7 години

Как ли не обясняваха успеха на Тръмп: Бил вот на отмъщението. За него били гласували само проситите и глупавите. Плюха го, изкривяваха думите му, присмиваха му се и какво ли още не. А сега всички го гледат право в очите !

25

Тупаник

преди 7 години

Тук май някой е изпушил здравата.

24

Анонимен

преди 7 години

СПОКОЙНО!Лаят от злоба и безсилие!С инсталирането на ПРО в Румъния, на Путин вече му е ясно, че СОБСТВЕНИТЕ му ракети ще падат на главата му-затова се гърчи! Януари 2017г. САЩ и НАТО разполагат в Полша, литва и Естония корпус "Атлантическа решимост-Север", а в Румъния и България корпус "Атлантическа решимост-Юг" в отговор на Руската агресия спрямо съседите си. Ясно Ви е какво следва, ако Русия нападне България

23

гошо печения

преди 7 години

Lisa Simpson for President

22

Анонимен

преди 7 години

След общия Парад на победата по средата на Полша, като нямаше какво повече да плячкосват , Хитлер и Сталин се сдавиха като кучета!ГЕРБ и БСП, след като унищожиха/с Царска помощ/ "дясното", сега се давят помежду си!

21

Сапут

преди 7 години

Обамата го използваха и го хвърлиха на *** на историята. Да беше останал един провинциален баскетболист, би живял по-добре.

20

Анонимен

преди 7 години

Явно сме много силен ген щом при толкова масови изнасилвания цели 5 века отрочета не са проговорили турски

19

Анонимен

преди 7 години

Добрият Барак накрая излезе насрант като маккак.

18

Гафски

преди 7 години

Такава неповторима уйдорма сътвори този носител на Нобеловата награда, че ще се запомни с векове. Да е жив и здрав и още много платени лекции да изнася.

17

ФАКТ

преди 7 години

Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !