58

Циник

преди 7 години

Най-сетне един, който поне на думи да каже истината! Килъри и Обама "пуснаха духа от бутилката" с насилствените държавни преврати наречени арабска пролет!Садам и Кадафи - може да бяха всякакви, но държаха със здрава ръка племената в държавите си! Сега всякаква смет плъзна (най вече в Европа).И лай*ната които из*сраха тези двамата Трябва ние да ги ядем! ГЪ*зомийничката Меркел, и Брюкселската тълпа търтеи! Милиони убийци в общия ни дом!

57

Анонимен

преди 7 години

Щом не вкара вещицата в панделата, нищо няма да направи. Американците си избраха другата кукла на конци. Е да де, ама сами си избраха, за да продължат илюзията за свобода на избора.

56

Анонимен

преди 7 години

Напълно споделям идеите на тръмп. Все едно сме беседвали заедно - имам и по радикални идеи но все пак да тръгнем от по лесно приложимите:)

55

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво се разбира под израза добър човек?Но,ако реалист е лоша дума,той не я. Заслужава!Хайде стига фалшиви либерални ценности!

54

Анонимен

преди 7 години

До Чул- недоразбрал"Ядрена война на корейския полуостров ще бъде ужасна, НО ПОНЕ ЩЕ СВЪРШИ БЪРЗО "Този човек няма нито желание нито търпение за войни.Той иска да изчисти страната си от лошия материал докаран от толерастията на демократите. Арабската пролет на мюсюлманина Обама докара много смърт на земята и довеве до преселение на азиато-африканския ислямски терор в Европа и Америка.Това трябва да спре !Така Всяка жаба ше си знае не само Гьола но и мястото в Гьола

53

абсолютно точно !

преди 7 години

Това се казва твърд човек със здрав разум.Незнам само колко години ще му бъдат необходими за да се отърве от поразиите които нанесе на света и на Америка предшественика му Барак обама,Абсолютно прав е че ако Садам и Кадафи бяха живи терористите щяха да са под контролАрабите в Америка празнували атентата 11/09. Нима *** в България не се веселяха и празнуваха атентатите в Европа ?За Путин е прав. Силен вожд на народа си.Пропуснахтие най важното, какво каза за Израел !!? ;-)Браво Тръмп

52

чул-недоразбрал

преди 7 години

...изненадващо топло отношение към Владимир Путин, определяйки го като достоен лидер...Колко "топло". Казал, че всеки господар е достоен за народа си.Още:...Япония и Южна Корея не трябва да разчитат толкова много на американската закрила от ядрените амбиции на Северна Корея, а да разработят собствен ядрен арсенал...Ми какво! И двете са най-технологичните в света. Да си направят бомбите и да ги размахат под носа на Кимчо!Добре са го разбрали и за това го избраха! Нека да видим по-нататък.

51

zaw12929

преди 7 години

Тръмп обеща да наложи 30-50% мито за стоки произведени от американски корпорации извън територията на САЩТези избори ще определят, дали ние ще извоюваме свободата си или ще продължим да имаме илюзията демокрацияСилата, която може да ги спре сте вие Една сила, която е достатъчна за да си върнем държавата сме ние!"

50

zaw12929

преди 7 години

Тръмп: Казано вчера от Тръмп днес е начало на грандиозна световна реформа: "Нашето движение има за цел да подмени вашимгтонската прогнила върхушка, финансови и медийни корпорации имащи само една цел , да се защитава и обогатява- Ние да подменим с ново правителство, контролирано от вас американския народНашата корпорация е истинска заплаха за техните глобални интереси и печалби- те не се интересуват за вашата съдба, но това не са поредните избори, кой ще управлява следващите 4 години- това е кръстопът на историята , ние ще си върнем Америка , ние хората ще си върнем държавата!Тази върху

49

zaw12929

преди 7 години

Казано вчера от Тръмп днес е начало на грандиозна световна реформа: "Нашето движение има за цел да подмени вашимгтонската прогнила върхушка, финансови и медийни корпорации имащи само една цел , да се защитава и обогатява- Ние да подменим с ново правителство, контролирано от вас американския народНашата корпорация е истинска заплаха за техните глобални интереси и печалби- те не се интересуват за вашата съдба, но това не са поредните избори, кой ще управлява следващите 4 години- това е кръстопът на историята , ние ще си върнем Америка , ние хората ще си върнем държавата!Тази върхушка сре

48

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя си е една откачалка и ще свърши зле, също впрочем както и Путин. Само дано не направят някоя по-голяма бела преди да си идат, че натам отиват нещата.

47

Анонимен

преди 7 години

Искал Ю.Корея , Япония/пропусал иТайван/сами да защитават .Това показва колко е невеж в Американската политика в далечния изток.С деситилетия назад Америка е изградила бази там за да присъства военно морската и армада е по голяма тази на Тихоокяския флот на Русия .Статуковото напълно ги устроива/без ядреното оръжие на С.Корея/Точно вие не им давате на тези държави да имат силни армии ,щото трябва да се дигнете от там

46

Анонимен

преди 7 години

Последните 10 -на коментара са на един и същ платен тиквен ***.Сигурно с пяна на устата и посинели пръсти чатка по клавиатурата за жълти стотинки.

45

Анонимен

преди 7 години

Както се казва - внимавай какво си пожелаваш. Тръмп си изигра перфектно картите карайки руснаците и техния лидер Гно.*** да си мислят че той ги харесва като същевременно те му помогнат да спечели изборите. Е сега вече става страшно за ИД, ***.лер, Хилари, Обама :)

44

НЕДЕЛЯ

преди 7 години

БСП ПРИ КТБ

43

IDEALIST

преди 7 години

Нагъл, по-нагъл, най_нагъл ....Буда Български!

42

Анонимен

преди 7 години

Щом милиардерите вече яхнаха народното недоволство, значи лъжите достигат нов връх !

41

Анонимен

преди 7 години

Ужас. Приказва неща, които не разбира и не са обмислени. Чисто популустки изказвания, които ще отпаднат в момента в, който екипа му покажат сметката за неговите невероятни планове. Какво да си говорим за човек, който може да изръси: "Ядрена война на Корейския полуостров ще е ужасна, но поне ще свърши бързо". Избраха откачен дядка напълно луд..

40

Анонимен

преди 7 години

Тръмп наистина се изказва добре за ***.лер но като опознае по-добре тоя гно.м ще си промени мнението. Иначе аз напълно споделям вижданията на Тръмп и смятам че в дългосрочен план ще вкара много хора в затвора, а защо не Хилари и Обама защото те създадоха ИД и направиха куп други простотии в Близкия Изток и по света.

39

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са най-наглите същества които познавам