10

Й

преди 7 години

Абе тия взеха много да пътуват натам,дали има нещо?! Цял континент,за който нищо не ни казват,освен пингвини и сняг..Там има вход към подземния свят,всеки го разбра това вече..Ще се хване тоа да ми ходи по ледниците..Поне да покажат снимки от инсталацията,да покажат на света малко повече,докога ще крият най-хубавите и интересни неща..Ние въобще дали живеем на кръгла планета,дали тези карти не са измислица..Вече почва да става ясно..*** покажи малко какво е под земята бе,защо се крият като мишки?!

9

ponti

преди 7 години

само да не изплува някоя руска подводница изпод леда че ще му обърне самолета..

8

Анонимен

преди 7 години

Looks like those penguins need a little Democracy!

7

Анонимен

преди 7 години

Мика мика МЪКА ! Ами нали самолета се върти заедно със земята заради гравитацията ХА По твоята логика ако човек подскочи трябва и да се премести. По-добре спри с лудите клипове.

6

Мика

преди 7 години

Полета от Сидни до Ню Йорк трае също толкова колкото и обратно, но Земята се върти, нали така? Тогава времето няма как да е същото. Учени заедно с Айнщайн забиват кол във водата до северния океан в височина 15 метра, по него се опъва въже което достига до водите на Аржентина, височината е абсолютно същата-15 метра. Няма южен полюс. Земята е плоска, а ние сме плод на междузвезден експеримент. Разгледайте малко видео в ютуб за плоската Земя и картата на Пири Рейс с Антарктида без лед от преди 600г

5

Анонимен

преди 7 години

Чакаме "Пингвинска революция".

4

Striker

преди 7 години

United States of America - Antarctic State. Запушиха мужикистан в Арктика и сега си правят щат на юг:)

3

Анонимен

преди 7 години

и там няма да се спасят рептилите ционисти начело с черния и хитлери

2

Иван

преди 7 години

Той търси място за изгнание?

1

Анонимен

преди 7 години

Включил ли е Мадона, Шер и Де Ниро в делегацията? Те обещаха да се изселват ако Тръмп спечели.