49

Starlight

преди 7 години

Може би полупрезидентска република ( като Франция) ще е по-добре от сега, но по мое мнение най-адекватен за нас е Швейцарския политически модел с повече децентрализация. :) смесена избирателна система( пропорционална и мажоритарна) и строги закони :)

48

Само ти отговарям

преди 7 години

До И АЗ САМО ПИТАМИ аз да ти отговоря: 1. КТБ фалира при вашето управление на Орешарски, защо се правиш на ударен?2. Цанков Камък и Белене са точно такъв пример за 5 млрд загуби на държавата.3. Цената на петрола пада от три години, но не чух БСП да са намалили бензина?

47

Анонимен

преди 7 години

Само Внасяте БОЛЕСТИ И НЕНУЖНА ***-------------Ми то Орешарски първо през 2013 г. ги доведе, не помниш ли?

46

Иванов

преди 7 години

До MADТи ли гониш Борисов бе червен каскет? ГЕРБ пак е първа политическа сила, а вие разчитате както винаги на ДПС!

45

Анонимен

преди 7 години

Другарю червен каскет , като си отиде Бойко какво ще стане за такива неграмотници като теб . Нищо но от сърце . Ще гледаш по телевизията хора като Карадайя , които не могат да говорят български . Да ти имам радостните мигове с ДПС .

44

Калашников

преди 7 години

Вярно е,ме не може да воюва с Ислямска държава,но може да воюва срещу народаси.Какво беше цели 24 години у нас?Я си спомнете.

43

MAD

преди 7 години

Бойко стига се прави на жалък Българите няма да те съжаляват, а вземай си алчното обкръжение и марш от България нали си имате имоти в чужбина купени от данъците от осиговките ни от еврофондове и др. Децата ви са там на по хубаво място с поздравословна храна, а вие тук седите само за да кръдете Само Внасяте БОЛЕСТИ И НЕНУЖНА ПАПЛАЧВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ДА ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

42

Реално

преди 7 години

интервю с Коритаров 2011г с Цецка-там казва същото за дядо си ама не реве и не се кълне...тв+

41

Анонимен

преди 7 години

Демокрация има още в държавата на гетите.......

40

сикаджи олигофрени

преди 7 години

Боко наистина е пътник. Отива си вече и не му остава друго, освен да стане кмет на Симитли ...Щом и джелязото на трактора започна да ни препоръчва да гласуваме за 'дясната' Аецка Цачева, значи наистина Боко, Гоце и Румен Петков - Запалката са отчаяни, че тяхната партийна другарка ще загуби от ген. Радев ...Боко, Гоце, Румен Петков, Аецка Цачева - все 'бивши' комунисти ...Истински десен е Трайчо Трайков, за разлика от другарката Аецка Цачева !Боко, кога ти и твоите другари от бкп/дс най - после ще проумеете, че ние НЕ сме *** ?

39

И АЗ САМО ПИТАМ

преди 7 години

Г-н Борисов, може ли три въпроса?1.Както аз връщам 100лв. кредит ДО СТОТИНКА, защо заметохте с Цацаров дирите на 4 млрд. от КТБ , и ги платихме ПАК НИЕ с 4млрд. данъци-кой плаща чужди борчове?2.Никой не ви е светил под юргана, но бизнесмена, огласил личния ви живот, редно ли е да усвоява държавни поръчки за СТОТИЦИ милиони?3.В цял свят цената на петрола падна двойно, а с Кума си Златев вдигате цената на бензина?Аз ли съм глух , или да благодаря заМЪЛЧАНИЕТО?

38

до: 45

преди 7 години

от Уикипедия свободната енциклопедия , кой лъже Божидар Димитров или Уикипедия

37

до: 44

преди 7 години

(правата на ''славяните'' и ''българите'') , интересно какво мисли Божидар Димитров за тези сведение , дали ша се оправдае или излъже за да излезе от ситуацията чист

36

до: Историка

преди 7 години

Сведения за Крумовите закони се срещат във византийската енциклопедия Свидас от 10 век-книга, изготвена от Требоний VI век., съдържаща епитимийни наказания, налагани през първи век от н.е. в Рим.Трябва да се отбележи фактът, че за пръв път е направен опит да се въведе единен правов ред в страната. Тези закони трябва да уеднаквят правата на ''славяните'' и ''българите'' в държавата и да премахнат обичайно-правните норми по места.

35

САМО ДА ПОПИТАМ:

преди 7 години

ВИЕ КВО "ДОСТОЙНСТВО" ИМАТЕ ........С 300-400лв/заплата ??!!!!!ЩОТО ------ТОВА ,НЕ ЗАВИСИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА .....А, ОТ ЧОРБАДЖИЯТА ..ха,ха,хаааааа

34

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 7 години

РАДЕВ---МИ РАЗБИ СЪРЦЕТО .....КАТО ИЗТЪРСИ КАК В ЕДНО КРАЙНО СЕЛО МУ КАЗАЛ ЕДИН СЕЛЯНИН ....."ВЪРНИ НИ ДОСТОЙНСТВОТО"....ха,ха,хааааааааааааааа...НЕ Е ЯСНО ,ОБАЧЕ:---кво розбира по "достойнство" ---ТОЯ ЧОВЕК...-- и кое "достойнство" -----на "БЕДЕН ВЪШ.КАР" ....ИЛИ НА "БОГАТ БЪЛГАРИН"....

33

анонимен

преди 7 години

Да се направи референдум за президентска република!Аз съм за!И за президент-Б.Борисов!

32

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ И Б.Димитров ----отмина!!!ИДВА ВРЕМЕТО НА БКП/бсп и ДПС/ДС.....ха,ха,ха,хаааааааааааа...И КАКВА Е РАЗЛИКАТА...???!!!ТАЗИ ПИЕСКА ---ВЕЧЕ СМЕ Я ГЛЕДАЛИ !!!!СТРУВАШЕ МНООООООГО ПАРИ........ха,ха,хааааааааааааааа....ПАК ЛИ ШЕ ПЛАЩА НАРОДА ???!!!ТОВА ЛИ Е "ПРОМЯНАТА " .бе ......ШАРАНИ... ????

31

Анонимен

преди 7 години

Бй Х-Й президент

30

Не че нещо

преди 7 години

Но унитарна е Франция, САЩ федерация та ква е връзката с президентската република.