69

Анонимен

преди 7 години

"Президентът посъветва ЕС да засили своята конкурентоспособност."---Абе, как може да пишете такива нелепи неща! "Президентът ПОСЪВЕТВА ЕС ..."Защо слизате на неговото IQ ниво?

68

Анонимен

преди 7 години

О , свещена простота !

67

Анонимен

преди 7 години

Ще ни липсваш Росене. Велик си. Ти трябваше да повториш мандата си. Жалко също че Гоцето не се кандидатира . Заради него го отнесе Калфин.

66

Анонимен

преди 7 години

Като се има предвид, че герберите са най-големите *** не съм чул някой да го хвали. Само ривът колко бил лош, и как навремето и той бил комунист като тях/!?/

65

Анонимен

преди 7 години

Оставка ве тиквиииии! Никой не ви понася! Даже роднините ви ви ненавиждат!

64

33

преди 7 години

Всички се извъдиха големи антикомунисти. Да комунизма е утопия. Но никой в съвременния свят не коментира капитализма. Какво става с него? Слепи ли сме , че навиждаме неговото изчерпване. Това което става в Европа и Америка точно това показва. И тук е умението на нашите политици /бъдещи/ как ще реагират на тази обстановка. Дали пък новото няма да дойде от Китай , Япония , Индия. Да се замислим малко!!!!!

63

Анонимен

преди 7 години

Герберюгевите Тикви губят и са бесни! Навсякъде тече отчаяна пропаганда, подаряват по улиците карти за игра, знаменца, шапки, пишат обяви че ще спре санирането.....въобще цари една Тиквена паника!

62

Анонимен

преди 7 години

Толкова ми е гот, че даже и тоя плазмодии не може да ме ядоса!

61

Нищото

преди 7 години

Моля ви някой да му затвори устата на това Нищо! Колко му изтича мандата повече ни излага! Явно за да унищожи и последното доверие на президентството та като стане Радев Президент да има минус актив на доверие!

60

Krom

преди 7 години

До Анонимен 52 - "Талпи" араби? Демек в Англия правят талпи от арабите ли бре? Направо страшно. А говорят за демокрация. Бррр.

59

Анонимен

преди 7 години

Жалка работа е тази мъж. Поне накрая да си траеше, дано го забравят, та да не го плюят в сурата по улицата..

58

Анонимен

преди 7 години

"Постигането на по-висок икономически растеж и насърчаването на конкурентоспособността в Източна Европа изискват държавите от региона да следват общ подход за привличането на инвестиции."Toя много добре знае, че нашите предприятия бяха съсипани именно за да не бъдат конкуренти на западните когато влезем в ЕС. ЕС си имат достатъчно производство, не им трябваме за това, ами нямаше кой да им мие keнефите.

57

123

преди 7 години

Абе, добре че тоя ПЛАЧКО, ще се разкара! Аман от женствени индивиди - ***!

56

Krom

преди 7 години

Пфу. Всички български политици от 1992 година до тук са творение на Клинтъновата върхушка. Демократите в Америка, нямат морален проблем слугите им в България да са комунистически отроци, стига да сеят политическа корупция и девалвация. Този не прави никакво изключение. Просто поредното недоразумение, което с мъдри думи и с обратните действия до-съсипва България. Радвам се, че припадничавата Килъри не можа да поеме кормилото. А този, вече не пречи на никого. Просто си рецитира клишетата.

55

до 51

преди 7 години

Съюзник на краварите ли каза? Не, с този пигмей на снимката станахме 52 колония на щатите. Горд ли си с това?Хубавото на Тръмп е че ще озапти тези терористи, да не си пъхат носа, където не им е работа.

54

Анонимен

преди 7 години

На снимката се вижда Дянков, майстора на всички ***, най-добре ги оправя. Пръванов още се буди в студена пот като се сети за него.

53

Анонимен

преди 7 години

ДО 52 Работи ти фантазията!

52

Анонимен

преди 7 години

Четвени, по-четвени, още по..... И накрая гербажии. Те още си говорят и разсъждават като ***. Така и не се научоха на нормашен говор.

51

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ СЪС САЩ. ТОВА ЗА СОЦИАЛИСТИТЕ ЗВУЧИ КАТО КОШМАР ОСОБЕНО СЕГА КОГАТО ТРЪМП СТАНА ПРЕЗИДЕНТ. НО ПУТИН СЪЩО Е ДЕСЕН ПАТРИОТ. РУСИЯ СЪЩО УЖАСЯВА СОЦИАЛИСТИТЕ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ В РУСИЯ СОЦИАЛИЗМА ДОБРЕ ГО ПОЗНАВАТ И ХИЧ НЕ ИМ СЕ ЦЕРЕМОНЯТ НА СОЦИАЛЕТАТА.

50

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА.