146

Armagedon.

преди 7 години

За днес толкова.А и считам,че вече сте достатъчно убедени в съществуването на извън земни форми на живот и че нуката не е шега работа.Точно учените са"проводниците"на Вселенските знания,които с много знания,къртовски труд,опити и разбира се късмет, разкриват тези тайни и ги "привеждат" в полезни за ползване от земляните различни методи и дори уреди.

145

Armagedon

преди 7 години

Напълно е възможно да съществуват и много повече измерения и съответно да съществуват и други форми на живот и духовност , за които само се досещаме, но ни липсват знанията да ги открием и да влезем в контакт с тях. Т.е. още сме твърде несъвършенни за да ги догоним или пък сме много по-напред от тях за да се "стиковаме" в нашите условия на съществуване . Кои знае . Може и да е истина това за Венера а може и да не е.Но за извън земен живот има доста доказателства , които са достигнали до нас .

144

Анонимен

преди 7 години

Айде още избиратели за. Боце.

143

Armagedon

преди 7 години

А защо да не отива на друга планета,където има по добри условия за съществуването и? И като така до нашата планета Земя,да достигат например"одухотворени"научните открития на други цивилизации,които са валидни и за други планети подобни на нашата,защото това да се открие нещо валидно за вселената и полезно за земляните не се случава всеки ден.Та защо на другите планети да няма живот в друго измерение, например.Някои може ли да отговори?Или на Земята да съществува друг,паралелен на нашият свят?

142

Armagedon

преди 7 години

Например кръговрата на материята,олицетворен с раждането и със смърта.Денят и ноща. Все прости на глед неща,но от голямо значение за живота на земята.А така също и зачеването,бремеността и разжането на човека.Но все още, Вселената,ревниво пази своите тайни.Например,къде отива духът( аурата на материята ) след смърта?В друго измерение или просто изчезва.Но къде?А като знаем,че нищо не се губи,може само да предположим,че чрез черните дупки преминава от един вид в друг или от едно измерение в друго

141

Armagedon

преди 7 години

Това разбира се е само теза( предположение)Но разлияните доказателства я потвърждават.Както вече споменах дева Мария е родила,след като е забременяла не естествено,ИСУУС които е и "пратеникът"на Вселената т.е.на Божествената Вселена и е наместникът на Вселената на Земята.От него започва "хуманизирането" на хомосапиенса,защото животът на Земята е бил застрашен от масовото изтребление и катаклизмите на природата. А тя , Прородата е минусът на земята, защото колкото дава , толкова и отнема.

140

астронавт

преди 7 години

Напълно възможно е високото налягане да прави животните бавни...На мен когато бях на Марс ми направи впечатление необикновената бързина на тамошните гущери...Сигурно е било заради ниското налягане...

139

Armagedon

преди 7 години

И този начин на възникване на живота на Земята се е повтарял трилиони пъти (а може би много повече пъти)през милионите години на еволюцията,та до днес.Затова и се счита,че животът на Земята има"мъжко начало"т.е. чрез оплождане.Дори Религията не го отрича,защото счита,че дева Мария е забременяла не по естественият начин за земляните а,по свръх естествен,т.е.по вселенски.И още.Тя даже счита(Православната)че Патриарха е Вселенски,(титла дадена му от Вселената)за да покровителства живота на Земята.

138

Никола Tank

преди 7 години

харесва ваше синка

137

Armagedon

преди 7 години

А колкото до това има ли живот извън планетата Земя,мога със сигурност да твърдя че има. Дали е с разум или е само"първична клетка"не споря.Но животът на нашата планета се е зародил благодарение на първичният"бульон"създал се на Земята,благодарение на Вселената,която го е създала тук.Пак благодарение на Вселената,след вероятен сблъсак на земята с малък метеорит е попаднала"семката"на живота в"бульона" и така се е зародил живота в първичната му форма,на планетата Земя.

136

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 140Ами може би не Ви е известно на Вас,но има и доктори на нанауките.Но титлата няма значение,защото които го може, го може,даже и да не е доктор на нуките. Вселената не разкрива тайните си на титулования а на ученият, т.е. на този който има знанията и уменията да стигне до тях и да се докосне до истинските неща.А Вие определено сте за лечение,но трябва да се обърнете не към някои доктор на науките в БАН а към личният си доктор в поликлиниката.

135

Васил

преди 7 години

Много смяхв тая статия, оправи вечерта :)). Но си направете си секция за бъзици, че не се знае някой изтрещял може да повярва на "източника" на статията.Или някой не си е пил хапчетата май... ;)

134

за насекомите

преди 7 години

Майката кара с колата малкия Иванчо към детската градина. Иванчо бил на задната седалка, на предната мама си оставила дамската чанта, в която имало и един виб..атор. На един светофар натиснала рязко спирачки, чантата се отворила и онуй нещо - ПЛЯС, залепило се на предното стъкло.- Мамо, мамо, какво е това -попитал малкия;Майка му, притеснено и тактично почнала да обяснява:- Това, сине, е едно такова особено летящо насекомо, венерианско;- Ама мамо, баати насекомото, с този к..р как лети?

133

Анонимен

преди 7 години

Народът изтрещя тотално ...нещо го опрашва...нещо там лети като насекоми...малки човечета с ореоли .... Мъка, мъкаааааааа

132

Анонимен

преди 7 години

Само Българската Академия на Неуките (БАН) може да каже. Това не е тема за медиите!

131

Анонимен

преди 7 години

До До ArmagedonИ за какви науки става дума?Чувам за някакви доктори, дето лекували науките... Ти знаеш ли нещо по въпроса?

130

Анонимен

преди 7 години

Какви ли са бнолестите на Венера!?В тая жега. И всичко бавно...., бавно.........Тя и жената все вика да не бързам - кога свърша, тогава, ама пък все бавно...

129

До Armagedon

преди 7 години

Всеки уважава качествените учени, но БАН през последните 70 години е нещо съвсем друго - 40 години назначаване само след одобрението на партийното бюро. Конкурси за аспирантури /докторантури/ - печели този, за когото са се обадили поне от 1-2 "високи" места. Хабилитиране - само след като мине през определен отдел на ЦК на БКП.През следващите три десетилетия БАН е вече Обетована земя за децата, внуците, снахите и зетьовете на онези, които през първите 40 г. бяха допускани да станат "учени".

128

наука?!

преди 7 години

До 135Някои хора не са дремали в училище, по време на часове и лекции по физика, химия, астрономия, математика, биология... Някои хора са прагматици, реалисти и правят разлика между научна фантастика и фантасмагории; някои хора искат доказателства (достоверни), за да повярват в дадено нещо и не им е достатъчно твърдението на някой шаман, независимо колко е привлекателно.

127

До 123

преди 7 години

Щях да напиша "това са аналогични институции", ако ти вместо "лу дите" беше написал "тър_те_ите".Ако си настанен там с връзки и си под закрила, можеш да пишеш и говориш каквото ти дойде наум, та по този начин да отчетеш, че след 20 години взимане на заплата си стигнал до някакво откритие.Ако си без закрила и връзки, или се сниши и кротувай, мързелувайки, но трупайки стаж и взимайки мижава заплатка за нищо-не-правене, или ще те разкатаят, ако се опиташ да правиш наука и се справяш добре.