9

до 4

преди 7 години

Тръмп сам си е финансирал кампанията, а Хилари чрез фондацията си (обект на разследване) и с частни дарения (доброволни, може би) . В САЩ нямат субсидии за участие в избори!

8

Анонимен

преди 7 години

Тръмп каза ясно как смята да управлява държавата. Точно по модела на собственият си бизнес. Поредица от гигантски кредити и последващи фалити. Въпросът е - кой ще му се хване.

7

Anon

преди 7 години

"Нено Димов" да вземе да се обръсне преди да обяснява ... неща от които нито разбира нито са му по хапката...

6

Циник продължение

преди 7 години

...може би ново индустриално робство! А и капитала лека полека се трансформира във виртуален.В Германия сериозно се обсъжда премахването от употреба на ординарните парични знаци! Бъдещето не изглежда розово.Краховете в световните финанси зачестяват, и се задълбочават. Старите демокрации на Европа стават "прекалено скъпи" за рентабилно производство! Правата на работещите там - са вече "непоносими" за мултинационалните корпорации.Не смея да си мисля какво следва, и какво ни очаква!

5

Циник

преди 7 години

Не помня как се казваше един друг български доцент...има го в ютуб...много съдържателен анализ за сегашния световен ред ( без конспирации , евреи, и масони) Много е прав човека за едно - капитализма е строй който вече остаря, и се изчерпа! Няма ВЕЧНО РАСТЯЩ ПРОФИТ(ПЕЧАЛБА)....НЕИЗЧЕРПАЕМИ СУРОВИНИ...90% от световния капитал е в ръцете на по-малко от 10% от човечеството! Лошото е, че наближаваме 9 милиарда...те искат да се хранят, и да живеят по-добре! Но няма измислен нов строй - може би индуст

4

до 4

преди 7 години

За кога да става по богат!! На 70 години е! Има си достатачно пари.На тази възраст и с тези пари и възможности хората не искат да забогатяват още а да оставят нещо след себе си .Нещо с което ще останат в историята! Всички възрастни милярдери в края на съзнателния си живот се отдават на служба за народа.Филантропия и дарения!

3

Анонимен

преди 7 години

Димо-о-о-о-о-фффф, много бързо обърна палачинката бе, струва си да ти вярваме, хахахахахахаха...

2

Моряк и половина

преди 7 години

Според мен Тръмп стана президент, за да стане още по-богат!

1

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и бабата показаха, че няма какво да покажат. Политическите партии нямат идеи, защото са изчерпани. Който гласува за Тръмп, го прави за да накаже бабата и обратно. Хората гласуваха за тях с еднакво отвращение и се питаха кое е по-лошо. Никой не се питаше кое е по-добро.И те така.