26

РВ

преди 7 години

до 25Ами, за да свалим крадливата пасмина от власта,за да направим тиквата политчески труп,за да покажем че не сме безгласна буква в тази държава.....

25

ист

преди 7 години

Единият кандидат знае какаво работи президента.Другият кандидат знае как се работи на самолет.

24

за какво?

преди 7 години

Може ли някой да ми обясни, за какво ни е президент?

23

Анонимен

преди 7 години

"Обнародва законите" - е как тогава нямал никаква реална власт , нека подчертая , че това е негово право , а не задължение. Тогава ако не е съгласен с даден закон може да откаже да го обнародва , защото законите стават задължителни за изпълнение и влизат в сила само и единствено след като са обнародвани в държавен вестник.

22

до 18 "от 16до

преди 7 години

ти се нескопосан манипулатор драги! или абсолютно заблуден.......1. Твоя Вожд е бил член на БКП и дори делегат на Конгрес! в което по същество няма нищо лошо ,но е престъпление да го укрива2. Има ли някой в БГ да не разбра ,че БСП ту дърпат юздите на пилотко?!3.Има ли някой в БГ да не е наясно ,че рейтинга на БСП е толкова нисък ,че сами посмърнто не могат да се върнат във властта?!?4.Г н Доган и лумпената част от българската популация ще решат днес изхода от балотажа

21

profetey

преди 7 години

ВСС се състои от 25 члена. От този състав на съвета членове по право са председателят на Върховния касационен съд (ВКС), председателят на Върховния административен съд (ВАС) и Главният прокурор, назначени с указ на президента на републиката.За тези правомощия защо никой не говори?

20

до 18

преди 7 години

А от къде ще си намери администрация ?Говориш големи глупости.ПС: днес агитацията е забранена.

19

Анонимен

преди 7 години

До От 16 до 17не ме интересува радев какъв е, аз друго те питам понеже президентските и парламентарните избори нямат почти нищо общо особено както се очертава да приемат мажоритарния вот.

18

От 16 до 17

преди 7 години

Аз съм реалист - Радев единствен не е обвързан партийно , нито е бил , нито ще бъде и затова съм за него !

17

Анонимен

преди 7 години

До 16какви сте оптимисти ама, я ми кажи коя партия има възможноста реално да спечели едни нови парламентарни избори особено след като избора стане мажоритратен, че ми е много интересно да науча.

16

Анонимен

преди 7 години

Радев , който е достоен за поста си от всичко избирано досега , има и едно особено правомощие - ще свали гроб :)

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ще спечели, ама друг път !Ще видите довечера, че пак ще го е страх да подаде оставка.

14

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !хайде сега се върни в реалноста, като подаде тая оставка после кой мислиш, че ще спечели едни нови парламентарни избори... пак той и ще се отърве от всички други реформатори и тем подобни.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не е вярно, че президентът нямал достатъчно правомощия !Когато президентът е авторитетен човек, а не п.тка, може да свали правителството !Ето вижте - Радев още не е станал президент, а Тиквата вече пише ОСТАВКАТА !!!

12

Анонимен

преди 7 години

можел да прави вето ... ми че голям праз. Лея президент с дясно правителство колкото и вета да прави файда никаква, пак ще се приемат.

11

Анонимен

преди 7 години

и сега като изберат радев ама като вдигне пенсиите с 500 процента , ще вдигне заплатите с още 200 процента ама като потече мед от чешмите мааааниииии

10

Благоев

преди 7 години

Прякото избиране на президент в България е ГАВРА с човешкия интелект!Този на избирателите и на кандидатите за президент!

9

какво работи?

преди 7 години

нищо особено, заработва си охолни старини.

8

Анонимен

преди 7 години

реално от самия президент нищо съществено не зависи когато се отнася до управлението на страната, а вие тук ще се избиете дали единия или другия... няма никакво значение.

7

Моряк и половина

преди 7 години

Като направя 40, ще се кандидатирам! Аз ще бъда най-честният президент, който България някога е имала! Ще доведа държавата до такива висоти, че всички в Европа ще се чудят и маят!