72

Анонимен

преди 7 години

Протестът си е нормална реакция .Тръмп е популист и заплаха за световния ред .Не предлага градивна промяна а само остарели идеи от 19 ти век.Жалко че го избраха.Както и да е малко регрес е нещо естествено в исторически план.

71

Анонимен

преди 7 години

Що не протестирате когато оня лъжец БУШ ви вкара във война с измислени и фалшиви сведения за оръжия за масово унищожение? Ба ти промитите мозъци!

70

Анонимен

преди 7 години

Бах мааму, повечето гласували за Тръмп, пък цяла Америка негодува. И как да е цялата бе?

69

Анонимен

преди 7 години

Сорос трябва да е много бесен, за да форсира блюдолизците си в цял свят да да реват като на заколение. Тамън беше на път да организира една световна войничка чрез протежето си и някакви нагли избиратели му дръпнаха черджето изпод краката :)

68

Анонимен

преди 7 години

Може пък човеко да не харесва ония от другата страна на дъгата и сега те да протестират!Вместо ;';';'; парад.

67

Анонимен

преди 7 години

Добре де, ама нали те си го избраха? И сега протестират срещу избора си?Странно...

66

ПАНДЕЛА

преди 7 години

Първо трябва да го отнесат ЛИБЕРАСТИТЕ а най-върлите в панделата, такива са:Шефове, редактори и журррналя от либераст медии (за промиване на мозъци затвор)Шефове на банки финансирали горнитеПолитици с говоренето си довели до кръвопрорития Ирак, Либия, Сирия, СърбияБизнесмени участвали в доставки на оръжие за ИДИЛ и цветните революцииТайни агенти и кантори куриращи тези революции- Всички те са можели да откажат този вид дейност

65

ПАНДЕЛА

преди 7 години

Първо трябва да го отнесат ЛИБЕРАСТИТЕ а най-върлите в панделата, такива са:Шефове, редактори и *** от либераст медии (за промиване на мозъци затвор)Шефове на банки финансирали горнитеПолитици с говоренето си довели до кръвопрорития Ирак, Либия, Сирия, СърбияБизнесмени участвали в доставки на оръжие за ИДИЛ и цветните революцииТайни агенти и кантори куриращи тези революции- Всички те са можели да откажат този вид дейност

64

factotum

преди 7 години

Да ама в южните щати всеки има по няколко автомата, за това Обама искаше да ги обезоражава :)

63

Иво

преди 7 години

Най-малко на тези типчета протестърчета трябва да им се обръща внимание. Празноглави безделници и прошляци, new age последователи на Алън Гинзбърг и Уилям Бъроуз....

62

Боко Харам

преди 7 години

..имам някакво предчувствие , че и тук ще има протестчета на 14-ти...валяците няма да дадат току така властта..

61

Shark

преди 7 години

Тръмп беше избора на белите американци и тези с нормална сексуална ориентация. Всичката останала сво-лоч гласува за Хилари, но не им стана играта и сега се бунтуват и правят размирици. Силно се надявам да бъдат озаптени и окошарени, а защо не и върнати по родните им места, ако нарушават законите и обществения ред. Тръмп е прав по отношение на бежанци и чужденци, в крайна сметка всеки е длъжен да се съобразява когато се мести в чужда страна, е на да изисква те да се приспособяват към него.

60

Анонимен

преди 7 години

Тези нямаха ли избори преди няколко дни? никой не им е виновен , 4е са по-малко..да дойдат в БГ

59

Анонимен

преди 7 години

КЛИНТЪНОИДИТЕ РАЗДУВАТ ПРОТЕСТЧЕТО.ДОСУШ КАТО ГЕРБАРИТЕ НА АСЕН ГЕНОВ

58

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ИЗБОР МЕЖДУ ЕВРОПА И ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ.ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ ЕВРАБИЯ И ЕВРАЗИЯ.

57

Анонимен

преди 7 години

ПРОТЕСТИРА ХОМОСЕКСУАЛНА АМЕРИКА. И ЛАТИНОСИТЕ.

56

Август

преди 7 години

Тръмп не е с изискан вкус, но е постигнал много със собствени сили. Хилъри Клинтън е политическа кариеристка с посредствени качества и опит в провалите. Излъчва фалш и е на предела на силите си. Медиите на демократите направиха много, но няма как да и сменят фасадата и биографията.

55

Анонимен

преди 7 години

Май ще има нова гражданска война, само че този път няма да е севера срещу юга, а изтока срещу запада.

54

Анонимен

преди 7 години

За какво протестират?При тях поне изборите са честни.Полвината Америка мразеше Хилъри,другата половина Тръмп.Явно Тръмп са го мразили по-малко,затова си го избраха.Сбъркани американци.Протестират срещу собствения си избор.

53

JAS

преди 7 години

Надявам се от Тръмп да излезе втори Роналд Рейгън. Най-вече заради заплахата децата ни да живеят в Еврабия а не в Европа.