13

Радо

преди 7 години

Режете и сечете ски писти и лифтове да има и като завали какво да спира водата?????Лакомия и алчност!

12

Борче

преди 7 години

ей това българската злоба край няма бе! не е важно аз да съм добре, важно е вуте да е зле, нали сладури!?

11

Явор

преди 7 години

Банско ако не беше на световно ниво, скиорче, световните купи по ски и сноуборд щяха да се правят някъде другаде, само за инфо да ти кажа :)

10

друг скиор

преди 7 години

До Скиорточно 3банско да ми хвалиш, бил си по курорти извън България ама друг път...

9

Скиор

преди 7 години

До Пишман скиорНе разбирам защо е тоя хейт към всичко, което се прави в България. В Банско човек може да изкара пълноценна почивка на ниски, на фона на световните курорти цени. Не е нужно непременно всичко в тази държава да е гадно. Аз лично всяка година посещавам Банско и съм доволен от съотношението - цена, качество.

8

До 7

преди 7 години

Вие виждал ли сте изцяло газифициран град/село в България, което да се топли само на газ? Дървата и въглищата са най-разпространени. Преди 25 години строителство в Банско нямаше, но тогава нищо не попречи реката да излезе от стените. А през 50-те години имаше страшно наводнение и се наложи втория ръкав на Глазне да се премахне. Сигурно строежи и сечта са били виновни. Укрепването в горната част на реката е зле. Там е тясно и се събират две реки. Там е проблема.

7

Пишман скиор

преди 7 години

До СкиорТи някога стъпвал ли с в курорт на световно ниво, че да ми обясняваш за банско. На световно ниво е колкото и черноморието ни - идват най-изпадналите чужденци да се наливат с долнопробен алкохол и да чукат банскалиики. Банско е абсолютна дупка и от много години не стъпвам там, из цяла европа има ски курорти на светлинни години от тая клоака.

6

hhh

преди 7 години

Малко му трябва на българина, за да започне да плюе. Малко дезинформация от медиите и стой та гледай плюене. Нещо да кажете драги ми поплювковци за Кърджали. И там ли пистите са виновни за наводнението? За наводненията в последните 4-5 години в Банско е виновен некадърния кмет, който освен, че разкопа града, не може да направи една нормална стена на реката. Пистите в Банско са в този си вид от около 15 години. А и с водния цикъл, който кмета прави наводнени са всички нови шахти.

5

Скиор

преди 7 години

До АнонименТи скоро бил ли си в Банско, че да твърдиш подобни глупости? Банско е много далече от умиране, щото е курорт на световно ниво. И това се вижда с просто око, не е нужно да си спец. Ама важното е да се говори наизуст и да се плюе

4

Анонимен

преди 7 години

Фмного ми е интересно да вида сегишни снимки от пистите ла бомба, ле жирардели, ал цеко минетов и т.н. ако е останАло нещо от тех де.

3

Анонимен

преди 7 години

Сечете, сечете още! Mри следващия дъжд няма да е само Бнаско.

2

Анонимен

преди 7 години

Още паразитирайте селяци, сечете, рушете, но планината не прощава!

1

Анонимен

преди 7 години

искам да видя на онова кречетало каролев хотелчето под вода, та да иска още сеч за лифтове. Да ходят да се оплакват на цеко сега