9

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

"утвърди антисистемното течение" - дяволски е прав. Утвърди я. И така ще е занапред. Щото системата с шайка кукловоди-еврейо-масони трябва да си отиде.

8

Armagedon

преди 7 години

До азВеликобритания преговаря за инвестиции с Китай след Брекзита. Това не Ви ли говори многозначително.След година-две най-вероятно и ЕС ще се нареди на опашката след като САЩ врътнат всички кранчета.Тръмп го каза в прав текст.Инвестициите не трябва да изтичат а да се втичат в САЩ.

7

аз

преди 7 години

До ArmagedonНе е обещавал да намали всички данъци! Обещал е да намали най-високата данъчна ставка! Иначе казано - обещал е да намали данъците на свръхбогатите! Колкото до работните места - в САЩ няма такава голяма безработица! За да увеличи работните места ще трябва не да гони чужденци, а да ги кани! Между другото - ние вече имаме опит с подобни обещания за рязко увеличение на заетостта! Както знаем - голословни лъжи! Държавата няма как да осигури нови работни места - т.е. още служители.

6

Анонимен

преди 7 години

Лош чокой с германистанско име.

5

Armagedon

преди 7 години

25 милиона нови работни места(на афро-американците ще им се стъгни живота,няма вече леж и еж)Незаконите имигранти ще бъдат депортирани(няма зелени карти и визи за родата)Намаляване на данъците(китайците да му мислят)Всички американски фирми които напуснаха САЩ поради демократичните данъци(които демократите въведоха и прогониха инвеститорите от САЩ)ще се завърнат.Раят Америка само за американците.Възможно ли е се питам аз?Тръмп нова ера ли е или само временно явление за светът.Дано да е за добро.

4

Лошо

преди 7 години

Слаб ЕС,САЩ,Англия са от полза само за Китай.Всички ще трябва да работим като тях,за техните пари,при техните стандарти.Икономическата война не прощава.

3

До 5

преди 7 години

Още по-зле бе, другарю сух енциклопедист, още по-зле. Аман от "умни" шваби във властта и политиката.

2

Циник

преди 7 години

Макар и с половин уста...човека казва истината! Самозабравилата се политическа с**** ОСОБЕНО В ЕВРОПА отдавна живее , като "малкия принц" на накаква друга планета пълна със слончета с цветовете на дъгата! Банда оядени с*вине - дано навсякъде десните изметат продажниците от топлите им кочинки!

1

Анонимен

преди 7 години

До 2Името е немско,умнико,както и самия той е с германско потекло