25

siko

преди 7 години

ей вашта завист нияма край що несе обажда на радев даже незнае кой е сигорно

24

Анонимен

преди 7 години

"Искрен Ердоган" ми звучи, като "човеколюбив джихадист" .

23

Някой си

преди 7 години

Мустакат съсел май вече няма да споменава турция колко е велика сила и че всички трябва да се съобразяват с нея.При обонго мажеше и да минава номера щото сте една религия но при Тръмп няма как да стане.Така че по ниско от тревата и повече теманета.

22

Ангел

преди 7 години

Ердоган: Искам да обсъдим проблемите с тероризма .Как смяташ да се справим с него?Тръмп: Като унищожим всичко на Изток от България чак до Индия i Китай и на юг от Русия чак до Индийския океан!

21

Анонимен

преди 7 години

Не работят, ама в Русия още не са разбрали това.Тези, за които са предназначени, нямат достъп до интернет.Другите не им се връзват.Е, при някаква част минават, ама те дращят във Фейсбук пророчествата си.

20

АНТИ ТРОЛ

преди 7 години

Аз да питам "професионалните" коментатори - наистина ли още работят тези техники през 2016?

19

Анонимен

преди 7 години

Скоро няма да ти плаща ако си изпълни обещанието да подаде оставка можеш направо да ходиш при чичковите червенотиквеночета!

18

АНТИ ТРОЛ

преди 7 години

Ех, какви сте мазниииии..."Герберските ***" хахахахах.Има ли в заглавието "герб" - 300 коментара, 280 от които - бла бла окрадоха ни, бла бла гроб, бла бла много е зле народа, бла бла тиквун, БЛА БЛА С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА Е ПО ФЕШАН.Има ли "русия" в заглвието 500 коментар - бла бла едно време беше по добре, бла бла трябва да сме в добри отношения, бла бла ЕС се разпада, бла бла я пак нещо за борисов.Айде цъкайте ми минусчета сега хахахахаххаха

17

Анонимен

преди 7 години

А какво стана с предизборните признания на Тръмп, че ИД е американска рожба?

16

Анонимен

преди 7 години

На мен Тиквата ми плаща някакви си 1000 лева на ден, за да пиша в този форум. При вас как е, по-голяма ли е ставката?

15

Анонимен

преди 7 години

Първо Борисов да чете на немски и английски, после други. Борисов вече два мандата не е проверяван дали знае езици. Първо ще му се даде обаче да прочете нещо и на български. Щото има съмнения, че и на български не може да чете. "Винету" го е чеш още на млади години, а може и да е излъгал, както си му е навика.

14

ф 15

преди 7 години

Много скоро Тръмп ще му каже да си обира крушите от Ирак .Както каза Тръмп ще се разбираме ако те ни разбират .Тоест набивайте си канчетата и слушайте,времето на Обама и слабите лидери на САЩ отминава . Който не слуша САЩ просто няма да се разбира с него . Както каза пак Тръмп ,в отношенията ни със света Америка ще е над всичко и всички . Ха сега да ви видим и в Анкара и Кремъл .

13

Анонимен

преди 7 години

Ти май си минал по пътя с празния хладилник след падане на правителство. Как е Тони Кутев, добре ли е?

12

Анонимен

преди 7 години

Герберските *** изпълзяха и из форума се разнесе специфичната им воня. ЩЕ *** още 2 - 3 дена и финансирането им ще спре! Ще минат и те на боб и леща като повечето хора и ще се чудят що хладилника им е празен. И ще се наложи да поработят физически труд и да видят че хляба лесно не се изкарва. Аз мога да ги взема за хамали на 12 часов работен ден без платен отпуск.

11

ИСКАМЕ РАДЕВ

преди 7 години

ДА ПРОЧЕТЕ И ПРЕВЕДЕ ОТ АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ----ОТ НЕКОЙ ЧУЖД ВЕСТНИК!!КАК МИТЬО ПИЩОВА --МОЖЕ ДА ПОЛАГА ТЕСТОВЕ....А , РАДЕВ ДА СЕ КРИЕ КАТО МИШОК?????НАЛИ , КАНДИДАТУРИТЕ СКА ----РАВНОПОСТАВЕНИ ПРЕД НАРОДА???????НАЛИ , ИМА ---СВОБОДА НА СЛОВОТО???!!!ИСКАМЕ ИСТИНАТА ЗА РАДЕВ!!!!НЕ ЛЪЖЕТЕ НАРОДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

до 14

преди 7 години

Ти си се "родило" изтрито бе д3урла

9

АВЕ,

преди 7 години

днес е 10.11! Що не го отразявате тва?

8

ХА,ХА,ХАА-НЕ МЕ ТРИЙ

преди 7 години

...И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ПРЕЗИДЕНТ ------ЗА 40-ХИЛКИ ...НАЛИ ЗНАМ ЦИ.***.СКИ....ФРЕНСКИ ,АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ???.АИДЕ ДА ЧЕТЕМЕ ЧУЖДАТА ПРЕСА в ЕФИР....НАЛИ ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО???!!!

7

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

НАЛИ ПОДЛОЖИХТЕ И ....МИТЬО ПИЩОВА НА ТЕСТА??????НАЛИ РАДЕВ И МИТЬО ПИЩОВА -----СА РАВНОПОСТАВЕНИ КАНДИДАТИ?????НАЛИ ПОЛУЧАВАТ ---ПАРИ/ по40-хики / ЗА КАМПАНИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ ?????????????НЕКА ПАКАЖАТ--------КАКВО И КОЛКО МОГАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА??????????????????????

6

анонимен

преди 7 години

никакво врьщане на гюлен в турция не е имало никакьв преврат това е борба завласт и пари между два имама межд наблюдатели в турските затвори никакви парии визи на турция това е османска територия