7

ha ha ha

преди 7 години

Идват постите - вдигат цените на боба и на другите продукти, свързани с постенето.След като свършат постите - вдигат цените на месото.И така ни въртят в една спирала на непрекъснато покачване на цените.Ами естествено, че обикновеният човек не може да се съобразява с постене, както и със замезване, а единствено с кесията си, която се оказва твърде празна.

6

Дрико яхатана

преди 7 години

Време е, скоро ще започнат постите. Да си пожелаем леки пости и всеки да постигне смирение и изкупление с усилията си. А ако боба е скъп, има други постни храни, например оризът не е поскъпнал.

5

Лекар

преди 7 години

Бухайте мазно, той инсулта и инфаркта от запушени съдове идва. Всеки 4ти мъж над 50 год.в България е със сърдечни проблеми а в страни хранещи се с морска храна всеки 10 ти....яжте мазно,пушете цигарки и на 50 да не се чудите от къде ви е дошло. Само ,че тогава е голямо мъчение, смъртта е бавна.

4

Извънземен

преди 7 години

На българите им е простено и може да не постят. Причината е в доходите. Не може кило боб да е 7-8 лева а кило пържоли 6-7 лева. Естествено че ще ядем това което можем да си купим, търсим по евтиното, значи ще ядем пържоли а не боб.

3

Анонимен

преди 7 години

Кви пости вие нормални ли сте

2

гост

преди 7 години

Големи глупости пишете! Търсите теми и изсмуквате новини от пръстите си!

1

Анонимен

преди 7 години

Нека да запостим............с пържолки 47-48 номер.