71

пенко

преди 7 години

НАПРАВО СЕ ЧУДЯ : ЗАЩО ТОВА ДА НЕ БЪДЕ -"ЩАТСКА ПРОЛЕТ" ??? ТОЛКОВА МНОГО "ПРОЛЕТ " ИМАШЕ ПО СВЕТА ...ЕДНА ПОВЕЧЕ -КЪДЕ НЕ ОТИШЛА !!! ПРОЛЕТ НАД КУКУВИЧЕ ГНЕЗДО !!! ДОБРЕ ДЕ ...ЗНАМ ,ЧЕ НЕ Е ТОЧНИЯ ИЗРАЗ ! ...АМА СИ Е ГОТИН БЪЗИК ...А !!!

70

анонимен

преди 7 години

тъка плюеха и РОНАЛД РЕЙГЪН а после искаха да го изберат за 3 ти мандат и ако не беше болеста му за което той сам заяви,сигорно щяха да го изберат.

69

Анонимен

преди 7 години

До идеяЗомбиран глyпак.

68

Анонимен

преди 7 години

Насление, на чиято територия на е горяла война, бомби не са разкъсвали де;ата им, не са бягали зимно време с една торба на рамо, САМО ТАКИВА ХОРА - БЕЗУМЦИ, КОИТО НЕ ВИЖДАТ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ, МОГАТ ДА ИСКАТ ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ - ОНЗИ, КОЙТО Е ГОТОВ ДА ИЗГОРИ ПОЛОВИНАТА, ПЪК И ЦЕЛИЯ СВЯТ!

67

идея

преди 7 години

Да отидат в Русия - рай за работническата класа!

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонименв толкова страни Америка въведе демокрация тези като не са доволно от новия президент да отидат да живеят в страните дето стария президент създаде добри демократични условия Косово,Украйна,И целия арабски свят

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонименслед като две трети гласуваха за новия президент няма как да има гражданска война просто тези цветните трябва да си идат от дето са дошли

64

загрижено

преди 7 години

В качестве кандидата на пост президента Дональд Трамп заявил, что США не будут защищать подвергшиеся нападению страны - участницы НАТО, в случае если они не выполняли свои обязательства в альянсе. Став, таким образом, первым американским лидером со времен Второй мировой войны, поставившим условия по защите союзников США.Брадвата няма да е наточена.Трябва да внимаваме за кого ще гласуваме!

63

Анонимен

преди 7 години

Той не е техен президент, но като гледам и те май не са негови поданици...Едни такива цветни, цветни... Дошли да папкат благинки и да продават бял прах... Всички от другата страна на границата с Мексико и там мамун да си върлува на воля.

62

Аврамов

преди 7 години

Не ги ли виждам за какъв вид протестиращи става въпрос и в моментапо CNN. това е всякаква жълтокожа и ченокожа гмеж пристигнала вСАЩ по "неведоми пътища" и на която и предстои да бъде ДЕПОРТИРАНАслед като Тръмп получи официално правомощията си на държавен глава !

61

Анонимен

преди 7 години

"Какво значат няколко хиляди с промити мозъци срещу милионите Американци които гласуваха за Тръмп ?"Kолко гласуаха за Тръмп и колко за Килъри?

60

Глас в пустиня.

преди 7 години

Бойко малко човече звънкай на Тръмп и го питай как спечели ,че нямаш време.

59

Анонимен

преди 7 години

Соросе, вади парите, прави Майдан у щатско, време е за гражданска война в Америка.

58

Анонимен

преди 7 години

Това са предимно педитата и елджитибитата.

57

хе хе

преди 7 години

Изкарала хиляди, САЩ са 320 милиона. За най-обикновена престрелка с полицията на битова основа там илизат хиляди в някой град, срещу Тръмп хиляди в цяла Америка - да ви имам и пропагандата смотана накадърна...

56

Аз

преди 7 години

Какво значат няколко хиляди с промити мозъци срещу милионите Американци които гласуваха за Тръмп ?

55

сминдух енд чесън

преди 7 години

Сега кой посочи Тръмп?

54

Анонимен

преди 7 години

Цецка в понеделник ще му се обади, като колега

53

Анонимен

преди 7 години

Следя новините и изпитвам безпокойство от факта, че бате още не се е обадил на Тръмп.

52

Буника

преди 7 години

Предполагам че победата на генерала в Неделя ще предизвика подобни протести и у нас в Столипиново, Филиповци и други средища на неолибералните;)