606

Млад емигрант

преди 7 години

Бойко, колко хора се самоубиха по твое време? Колко хора загубиха работата си, жилищата си, спестяванията си по твое време? Колко хора от работния потенциал на нацията напуснаха България по твое време? Защо контрабандата процъфтява по твое време? Защо има бум на амфетамини и мета-амфетамини? Защо Уикилийкс те обяви за бандит? Защо бяха тези безумни подслушвания,Бойко? Защо младите хора завършили образование трябва да мизерстват и рабоят в кол-центрове или като охрана? Висшисти хора,Бойко,ЗАЩО?

605

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си много *** за да кажеш, че кандидата ти не става. Аз така го разбирам

604

anonimen

преди 7 години

e tova balgarite sme bili mnogo zaspala naciq vmesto da varvim napred nie shte se vrashtame nazad ako vi e haresalo upravlenieto na oresharski ok glasuvaite za radev! I kakvo posle shte pravim mitingi za da gi svalim!!!

603

О

преди 7 години

Добре де, но не го възприемам това "Сгреших с Цачева" точно сега, нали тя все още е кандидат на неговата партия. Нали и предстои втори тур, а той по този начин сам я отрязва, като е грешка защо е на дебат в момента?

602

Анонимен

преди 7 години

Оправдаваме ли тази ирония. Поне не разбираме обяснението грешката. А жена за президент на България ? Моля ви се. Тя пък взела, че се навила . Рапорт даден, рапорт приет. Аз съм Клеопатра.

601

Анонимен

преди 7 години

До Анонименс от два до пет лева средният бг гражданин е длъжен да се израдва по Коледа и Великден. Масовите пенсии са колкото да се отчита, че има пенсии. Караме хората да вярват в нас, не да вярват де, това е демоде, важно е да кротуват и брюксел да лее дитирамби за нас. Иначе, светецът петърчо москов, заедно с много свои колеги светци се грижи да ни намаляват грижите. .

600

Eco

преди 7 години

I sega za greshkata li ste glasuvate, aihabibi?!

599

До 764

преди 7 години

Ти си ужасно неграмотен,затова мнението си запази само за себе си.

598

Анонимен

преди 7 години

Що пък да се не пробва искам да попитам радев кои млади да върне щото по тяхното управление какво бе огромна безработица какво ще направи в град като ловеч къде са младите в коя държава да е само ловеч видин враца тая безработица кво я правим а или да се доизметем всички що пречите на хората с тия де ги пробутахте аиде кажете

597

retro

преди 7 години

За да сте политически коректен станете pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност. За ваше съжаление тези които управляват света са значително по-умни от червените кухи дрънкала !!!

596

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателPari imam, zashtoto imam akal, obicham si profesiqta, no tova e zaplatata - fakt

595

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Защо пък Путин? Може би си го чул от някъде?Че,ти Доган си го имаш и сега,ДПС подкрепя ГЕРБ отдавна,освен това и Местан имаш (вероятно си чул какво говори напоследък) Нека не забравяме Ердоган.Вчера Борисов произнесе незабравима фраза в МС "Честит Ви нов президент" визирайки Тръмп. Така,че вече си имаме Местан,Доган,Ердоган.

594

Анонимен

преди 7 години

А при Орешарски повечето фирми максималната работна заплата ли ви плащаха?

593

Анонимен

преди 7 години

След като си в нарушение е нормално да ти пишат глоба, ако ще и проверяващият да е от Долно Нанагорнище.

592

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Радев, получаваш Доган и Путин.

591

Анонимен

преди 7 години

До Куха лейкаИ още нещо: Персоналът ми получава над 1500лв. защото върши и моята работа, докато обикалям по проверки.

590

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Цачева получаваш Местан и Ердоган

589

Анонимен

преди 7 години

До Куха лейкаОтговарям, но не знам дали ще ме разбереш, нали си Куха лейка. Значи идва в София проверяващ от Кюстендил и пише глоба 200лв. за нещо, за което няма основание. /например: няма графици за работно време на персонала. Само, че персонала не е на сумирано изчисляване на работното време и по закон не са нужни графици/ До тук ясно ли е?Ти преценяваш, че обжалването + адвокатски хонорар + пътуване до Кюстендил + загубеното време, е много повече от 200лв. и избираш да си платиш рекета.

588

Анонимен

преди 7 години

НЕ САМО ЦАЧЕВА Е СГРЕШЕНА.СГРЕШЕНА Е ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА НА БОРИСОВ.И НЕКАДЪРНИ МИНИСТРИ, НА ПЪРВО МЯСТО ЧЕТИРИМАТА РъБове.

587

анонимна.

преди 7 години

Господин Борисов не сте сгрешили, само съветниците Ви са грешни и крадливи.До сега не успяхте да си намерите министър на здравеопазването читав -защо?- защото го търсихте не там където трябва. И с Георгиева сгрешихте- пак съветниците Ви посъветваха. И с Цачева също-Освободете се от тези съветници. Пълнят си гушите за наша сметка- на народа. Ето това е фрапантната грешка.Ако го прочетете - добре, ако ли не ..........