12

Анонимен

преди 7 години

Източноевропейките са най-хубавите жени.Явно и Тръмп отдавна е проумял този факт,щом втора жена вече си взима от региона.Има вкус човека за което го поздравявам!Да е жив и здрав и да води САЩ и света към по-добри и мирни времена!

11

Анонимен

преди 7 години

До Шаран БГМоже ли да си толко прос?Не можеш ли да се зарадваш на нещо без меркантилност?

10

ТОТО

преди 7 години

Щом пият за здраве и от щастие още от сутринта, тия са много наши хора и ще взема да ги поздравя и аз с една малка гроздова.Наздраве, балкански юнаци, за победата на вашта мома и за българо-словенската дружба!

9

До 2

преди 7 години

Пич, имаме красавици, някои от тях са и умни, и образовани, и не са к/ви, но години наред у нас се толерираха съвсем други видове жени!

8

:))

преди 7 години

Не знам каква точно е песента на фолклорната група "Славцек", но мисля, че всеки творец от музикалното поприще в балканските страни, би трябвало да се замисли дали е възможно да създаде песен за балканското девойче, както онази толкова популярна песен "Македонско девойче".Редно е всички да се поздравим. Ивана беше славянка от Източна Европа, Мелания е славянка и християнка от Балканите!Ами ..., хубави и чаровни сме, спор няма! :)

7

Dinosaurus

преди 7 години

А родината, градът, квартала и т.н на Ивана Тръмп що не ликуват? Доналд и е направил 3 деца и сега щерка им Иванка му управлява бизнеса ! Той има афинитет към европейки, но не и към Европа в сегашния и формат. Congratulations, Сливения ! Честито.

6

Шаран БГ

преди 7 години

Айнщайн ,мисля, че бил казал:"Вселената е възможно да има край, за човешката глупост -- не съм сигурен!" Сега сиромасите от Севница си мислят, че от едната страна на улиците им ще потече мед и масло -- от другата кока-кола. Да си разквасят устата, като им накърти меда........

5

Анонимен

преди 7 години

И чехите празнуват победата на бившия им зет !

4

Анонимен

преди 7 години

Словения, това не беше ли у Македония !?

3

Анонимен

преди 7 години

Словения е стара МАКЕДООООНСКА земя. Значи Мелания е българка втора употреба.

2

Анонимен

преди 7 години

Жена от източна Европа и начело на ООН, нямаше как нито защо да стане. Но Мелания е нещо много повече от нашенските кандидатки, само им сравни фотосите.

1

123

преди 7 години

Da, likuva i s pravo!