36

Анонимен

преди 7 години

ТЕ МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, БОКО САМО ГИ ОТКРИВА.

35

Анонимен

преди 7 години

Комисията вярва, че вътрешното потребление ще продължи да дърпа икономикатаКАКВО ВЪТРЕШНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, БЕ. С ТЕЗИ ЖАЛКИ ДОХОДИ.

34

анонимен

преди 7 години

коментарьт ми се е изпарил нямам думи

33

Az

преди 7 години

Как ще се бавят бре?!?! Те ако от Европа знаят, че нашата администрация си пуска възможните теми за кандидатстване 2 години след началото на периода! Ако знаят, че местната администрация казва да чакаме защото в имало избори за евро парламент!? Ако знаят, че местната администрация не схваща 90% от това което и е ангажимент! Само ако знаят, че....! То няма край

32

:)

преди 7 години

Тръмп още не е станал президент и на Боко вече не му се спестява истината. Пътник е. И той, и гадната му партийка ГЕРБ. Гарантирано от Тръмп.

31

Пинокио Тикварев

преди 7 години

Тиквата нали каза, че сме първенци по усвояване на еврофондове? На Пинокио от ГЕРБ ли да вярвам или на ЕК? Май ще заложа на ЕК??!?!? А вие???

30

Сестра Евдокия

преди 7 години

До Анонимен 31Ето как ви греят еврофондовете: някой си печели проект и взема парите. Открадва, подкупва и каквото остане, влага в проекта. С припечеленото си купува къща или кола или каквото и да е, от неговите харчове печелят такива като вас, които не могат да се доберат до европроекти. Ако си дадете професията, мога да съм по-конкретна

29

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете за България са спряни , затова вчера кръглия зеленчук от Банкя каза че спира строежите на магистралите, оставка

28

Адам Смит

преди 7 години

"единствения ръст на България е заради разпродажба на земя и имоти.."Глупости! Ти изобщо имаш ли представа за какво става въпрос?Като ти гледам правописа - май че не.

27

кобра

преди 7 години

Абе това с комунистите е вече изтъркано от употреба - смешки сте.

26

до 26

преди 7 години

ахахах единствения ръст на България е заради разпродажба на земя и имоти.. Малкта ти чорболива главица не е наясно, че така не се прави щот, като продадем всичко к'во правим?! Или то викаш има още за продаване..просто, по-***, демократ

25

денс бе ге

преди 7 години

ген. Радев е виновен! И вие сте виновни дето гласувате за него, комунисти такива

24

карина

преди 7 години

Защо така ни укоряват ? До сега само ни се втълпяваше как сме отличници по усвояването на еврофондове и изведнъж - укори ! Да няма някаква намеса на Тръмп ?

23

Анонимен

преди 7 години

Кво *** грееят тиа еврофондове мене ?. нищо.

22

Анонимен

преди 7 години

ДО 1 ЮЛИ 2016 Г МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В РАШКА 160 ЛЕВА, А СЛЕД ТОВА 217 ЛЕВА- СПРАВКА РОССТАТ- ЦЕНИТЕ СА КАТО У НАС- СПРАВКА- ВСЕКИ САЙТ ЗА ЕЛ ТЪРГОВИЯ НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ ПАК ТАМ- ПРЕДСТОИ НИ ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА, ПАДАНЕ НА ВАЛУТЕН БОРД И ЗАКАЧАНЕ ЗА ЕВРОТО- МИЛИАРДИ ЛЕВА В БНБ КОИТО ПОДПИРАТ ВАЛУТНИЯ БОРД ВЛИЗАТ В ИКОНОМИКАТА И СОЦИАЛНАТА СФЕРА- А НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ КОИТО ЗАДАВАТ МИНИМАЛНИТЕ ПАРАМЕТРИ НА МИНИМУМ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ- ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.

21

Фирмите-касички

преди 7 години

се нагълтаха с работа, не могат да я свършат, затова се забавиха и фондовете. Нито лев няма да мине без полагаемите комисиони към герберските фондове, така че, ще чакате!

20

Анонимен

преди 7 години

26- ЧЕТЕРИМА ТЕ АНАТЕМОСВАТ ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ПОДЧЕРТАЛ ФАКТИТЕ, А СМЯТАЙ КОЛКО ДРУГИ ИМА КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПОЛЮЦИЯ ОТ ПОТЪВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, АКО СЕ ОБЪРНЕМ КЪМ 4.4%ИКОНОМ СПАД.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен(23)Като гледам колко минуси събираш, чистенето няма да стане в тоя живот.Мамка им комунистическа!

18

Американ

преди 7 години

6.3% безработни до 2 години?Па те *** не ги ли имат за хора?

17

Анонимен

преди 7 години

В България ръст от 3% от три години насам, в Рашка - 4.5-5% икономически спад през същото време.Явно от санкциите страда Рашка а не България. Другата година ще наблюдаваме последните гърчове на джуджето !