11

Анонимен

преди 7 години

Аз съм дребния *** човечец с мнение 7 и отговарям на интелигентната читателка от мнение. Естествено, че статията е за мениджърите и това я прави страшно популистка и неадекватна. Ясно е, че всеки иска да е мениджър, да взема едни добри пари и да си седи на топло в кабинет. Но да се твърди, че трябва да има повече мениджъри жени, само защото са жени, е същото като да се твърди, че трябва да изберем марсианец за президент, защото иначе дискриминираме марсианците.

10

Анонимен

преди 7 години

Моля ви, дайте възможност интелигентните българки да раждат повече деца, за да се запази генът ни. Стига сте тласкали жената да усвоява мъжкото. Ама разбира се - тя е интелигентна. Затова природата е отредила детето да приема интелекта на майката.

9

ТЪПО

преди 7 години

Има неща в които Жената не е особено добра , има неща в които жената е добра .Например - В Държавна Администрация , Министри, КАТ , Данъци , имат повече присъствие.Тук преди малко един дребен човечец , мъж коментар 7 , написа миньори техници водачи на камиони . Тук вече жените ще го бият в Интелекта защото е Т.ъп - в статията пише за Мениджъри Средно и Висше Ниво . Става въпрос за Министри и Директори а не за Пешо Фадромисто .

8

аман от либерастия

преди 7 години

А ще има ли закон за ограничаване на женското" присъствие" в съдебната система?Вижте състава на т.н.ВКС и ВАС ,две трети е от склеротирали бабички и истерички в климактериум.За нивата надолу дето са по-младите е още по-страшно -орди от "неоценени" и "неоправдани" лустросани к..ви.Може би и затова народа е от е..ната страна!

7

Анонимен

преди 7 години

Най-после ще се радваме на повече представителки на нежния пол сред миньорите, зидаро-мазачите, шофьорите на камиони и техниците на ел. домакинска техника. Там мъжете по най-дискриминационен начин са заграбили почти всички работни места!

6

А бе

преди 7 години

Стига с тия измислици!Какво,квоти ли ще определяме?Важното е да няма ограничения,а вече ако има качества,човек ще постигне това,което заслужава,независимо от пола.Другото е пълна глупост-примерно да напълним армията с жени,ясно че няма да е добър резултатът!

5

Анонимен

преди 7 години

А аз съм за 100% жени в НСО!!!Да ви се наставят мозъците....

4

Анонимен

преди 7 години

Абе тва правителство след 4 дни няма ли да подава оставка,какви са тия глупости където пак в последния момент тихомълком решаваме,ай сикана!

3

Анонимен

преди 7 години

Според мен, държавата ще е нормална, ако за всяка позиция се избира човек според качествата и подготовката му, а не с оглед на пола, партийната принадлежност, роднинските връзки и тем подобни.

2

Анонимен

преди 7 години

Демек давайте да дискриминираме образованите и можещите мъже, които биха били перфектни за тази позиция, защото са кадърни и опитни, и да я дадем тази позиция на жена, която няма нужната квалификация, обаче понеже участваме в няква програма за кадрово развитие ще си дигнем рейтинга и че защитаваме правата на жените. А тва кво ще стане с бизнеса е друг въпрос, важното е жените да са равни, да е социализъм.

1

???

преди 7 години

???