126

:)

преди 7 години

Направо сте гнусни вече.. страх преди изборите,а когато минат пак старата песен ще запеят..

125

Лошия матриял

преди 7 години

Значи при парламентарни избори от парламента отпадат всички без ГЕРБ, БСП и ДПС. Нищо чудно да започнат референдуми за отцепване от "татковината" в пограничните райони.

124

до 129

преди 7 години

До АнонименАко съда и прокуратурата си вършат работа защо да не го отзоват? В България да стане така - най-важните решения да се вземат от професионалисти, които да отговарят з атях, а поне значителните, които касаят хората- от обществото. Така мисля е в Швеция.

123

do 126

преди 7 години

До Добре,да гоПодкрепятИ аз толкова години съм в БАН и не мога да проумея, защо пречат на добрите учени да се развиват? Това не е полезно за самия учен, добрият учен принадлежи на обшществото. Не го проумявам. Ръководството на БАН само си прави харакири. Подкрепят го само ***, слаби учени и хора с нисък морал-хитреци.

122

Анонимен

преди 7 години

Надявам се, че по-умните разбраха КОЙ поръча и плати реферндума, при трипартиен парламент,както се очертава, дпс ще е на власт 1000 години.

121

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Чудно! Съгласни за за мажоритарен вот, каква изненада! Слави да спре да хленчи, а избирателите да си помислят за последиците от мажоритарния вот ... Браво на Слави, добра работа свърши! А на драгите избиратели - "Каквото сам си направиш, друг никой не може да ти го направи."

120

Анонимен

преди 7 години

Честит ви следващ парламент с две партии. Да не забравите да изберете по - малкото зло!

119

Анонимен

преди 7 години

Предизборна кампания в действие. А и ще имат полза от мажоритарната система - ще са с повече депутати от сега. "Честито"!

118

Анонимен

преди 7 години

Бат Сали влезе в Парламента с 500 (пет стотин) гласа по пропорциналната система. Спрете да го давте като "плашещ" пример.

117

Край

преди 7 години

Ама и това че лигавят идеята още не значи че сме успели. Парламента е способен всяка идея да олигави така че да не можете да я познаете. Говорят за "мажоритарен елемент" демек нещо като ама не баш.

116

dedo goshe

преди 7 години

хм, малко предизборно ми се струва, да се харесат на тълпата...не ме кефи!!!

115

Край

преди 7 години

Щом се навиха значи закъсняхме да им попукаме тиквите на всички партиици.

114

Анонимен

преди 7 години

Абе, тук никой не порица някаква Екзакта, която в петък вечер, часове преди денят за умисъл обяви, че Цепка води пред Радев с над 6 % /разбирай $$$$/. Той победи с 3,5 повече. Значи Екзактните ни излъгаха над 9 %, почти 400 000 гласа. Някаква отговорност!

113

Анонимен

преди 7 години

Щом се навиха, значи сме сбъркали!

112

Край

преди 7 години

Като ви го напишат в листата и Бат Сали избархте и Владо Кузов избрахте и Баракова избрахте и Бареков избрахте и Лъчо Мозъка от три парламента е вътре Само Йоло Денев не го огря - защото е луд но непослушен. Всички тези персони са невъзможни народни представители при мажоритарни избори.

111

Край

преди 7 години

Бат Сали дали може да събере 12-13 хил гласоподаватели от един избирателн район от 25 хил човека. Недочелите нискочели да не коментират избирателни системи ми да се редат за социални помощи.

110

1

преди 7 години

продавам телевизор с плосък екран и дупка от тръмпотия, за контакти куненелия и йотова.

109

Анонимен

преди 7 години

до 92 - това че щом някой е избран мажоритарно можеш да му държиш сметак е най-голямата глупост. Можеш да му държиш сметак чак на следвакщото гласуване. на Плевневлиев държахте ли му сметка за тези пет години? а на Първанов преди това? ете бяха избрани мажоритарно. колок пъти избирахет мажоритарно Тотев или фандъкова? А кирил Йорданов? не говореет глупости, мажоритарните депутати не могат да се отзовават, освен в много малок страни, но това не зависи от самата мажоритарност.

108

PD

преди 7 години

А вътре в самите партии, ще настане такъв смут. Сега е пълно с функционери, които нямат никакъв шанс да станат мажори. Не че сега не ги държат да вършат черната работа, но при мажорни избори, няма да помиришат парламента.Амалките партии и така нищо не правят, освен интриги, за власт и гарантират статукво на големите.

107

анонимна.

преди 7 години

Разгеле. Проумяхте го