121

Анонимен

преди 7 години

Най-малко бих страдал за иво инджев, както и за някой си илиян - случайно станал дипломат.На подобни хора не им мига окото на другия ден да мислят и пишат обратното.Зависи кой им плаща.Може би на ред е да им плаща Саудиткска Арабия. Инджев има предимство, защото е научил арабски в СССР, учейки там като дете на ченгета при лошия социализъм.

120

Анонимен

преди 7 години

Защо да е изненада?!Трябва завинаги да ни управляват ненаситните милитаристи Буш и Клинтън?Не значи, че Тръмп е по-различен.Странно е, че най-големите демократи се изненадват, че е избран друг човек, различен от набелязания да бъде назначен.Нали е демокрация?Има приказка - ела зло, че има по-зло.

119

хахахахаха

преди 7 години

е те ся на плювню,кака раТка дълбоката цвъки шлиферо и леля цачка мустаковска им се спече ла....й..ното!Мълчат като биени славуци!а швабската бабишкера хахавелска и француСССкио оФлюв са на успокоителни

118

ivan

преди 7 години

goliam strah che moje da niama konflikti v sveta

117

Анонимен

преди 7 години

Нашите се оплетоха в такелажа на рангоута.

116

Анонимен

преди 7 години

На този Гроздан също му течаха лигите за президент, ама Кунева го отряза.

115

Анонимен

преди 7 години

На герберастките ветропоказатели ще им се строшат вратовете.Заели са поза партер, снижли са се и се ослушват откъде ще духне вятъра, та да тичат пред него.

114

Анонимен

преди 7 години

А бе къде се изпокриха герберазите. Що никой не честити победата на Тръмп.

113

Безработен соросоид

преди 7 години

Спешна ОбяваПредлагам висококачествени пърформанси на много достъпни цени! Организирам гладни, седящи, клечащи и всякакви други стачки! Усвоявам бързо, качествено и без остатък грантове на всички възможни теми!

112

Бойко не Борисов

преди 7 години

Дано има вятър на промяната и в България. Каква ли е прогнозата за неделя, силно ветровито, код червен?

111

Край

преди 7 години

Българи ще се оправи когато скъса дипломатически отношения със САЩ, Русия и Турция.

110

Фалименто на далавер

преди 7 години

Фалира далаверата от писания клевети и пропаганда срещу Русия. Иво Минджев може скоро да умре от глад, ако не му сложат една кучешка паничка пред Каритас. Същото за Илиян Василев, Инстутута за антизарана икономика на Красен Станчев и други отрепляци. Ами сега сегаааа. Сега ще видите как ние, измъчените от Вас, мизерниците сме живяли,. Ако успеете да оживеете красенци и минджевци, както ние, принудени от вас.

109

Газ

преди 7 години

Газ пикаят *** на Клинтън в България. Ах парички, ах положения златнъ лъжичка, ах ЙОК. Да пикаят газ и кръв да пикаят. Така им се пада на мизерниците, които пожертваха младо и старо само и само те да са на върха, във властта и над всичко, с пилешките си продажни мозъчета.

108

"МИР"

преди 7 години

Платежната система "Мир", скоро ще измести "Виза"-та в Уса... Ха ха ха.

107

Анонимен

преди 7 години

Надявам се Америка и Русия да си протегнат ръце в името на световния мир и това да се отрази благоприятно на България и да престанем да се делим на русофили и русофоби,а всички да станем българофили.

106

Анонимен

преди 7 години

Като чета глупостите ви стигам до извода че трябва да си или със САЩ или с Русия. Вие държава нямате ли ''Швейцария на Балканите''?

105

Анонимен

преди 7 години

Отражението в България ще бъде мощен протестен вот срещу ГЕРБ,за всичко,което ни причиниха през последните седем години,заради очакваните фалшификации,заради умишлено лошата организация на изборите за да се откажат хората да гласуват.Да им покажем,че сме народ,а не м.ъ.р.ш.а.И ще цитирам едно от последните послания на Д.Тръмп:"Да пресушим блатото".

104

Анонимен

преди 7 години

Както гледам в доста държави хората са радостни че е Тръмп а от Русия да се страхуват марионетките защото те няма да бъдат забравени мене не ме страх от Русия и искрено се надявам кампанията на безсмислено оплюване на Русия да свърши и да отговарят пред закона (а тава ме съмнява да стане)тези които бяха причина за жертвите на тази кампания

103

хак да им е!

преди 7 години

КГБ превзе САЩ отвътре.Сега ще се концентрират да учат руски и да смятат всичко в рубли!До нова година една рубла ще е към 3000 долара!Нека и те да видят как бяхме при Жан Виденов,а не да гледат с невярващи очи!

102

Анонимен

преди 7 години

Вече няма да има кой да попречи на анексирането на източна Латвия...