14

Анонимен

преди 7 години

Естествено че няма да секнат студентските бригади в САЩ. Каква по добра реклама за американският начин на живот може да се измисли от това?

13

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЗА АСЕН ГЕНОВ Е ГОЛЯМА МЪКА.И ЗА ПРОТЕСТОРИТЕ.

12

някой

преди 7 години

Стига с тези апокалиптични статии!Стига сте всявали страх и паника, само защото Клинтън не спечели.Та президентството наследствено ли е?Нали съпругът й беше президент - това е достатъчно. Трябва ли непременно и съпругата му да бъде президент и по силата на каква логика?Нека избраният с мнозинство президент да встъпи в длъжност, да се види как ще управлява и тогава на базата на предприетото от него да се правят заключения.Ясно е, че ще има промяна, но пък може и да е в положителна посока.

11

Анонимен

преди 7 години

Ауу сега ще секнат разни студентчета идващи си с по 5 лаптопа преоценени щото никой не иска да ги купува. Няма вече да се правят на американци с разни чуждици и да се държат все едно са хванали Господ за шлифера щото видиш ли са били готвачи в някое провинциално градче. Айде знаеме си се...

10

Далай Лама

преди 7 години

Как няма да работиш след като в САЩ за 5 месеца изкарваш кинти колкото за 3 години в БГ...Само дето мафията -бизнес-политика-държавни агенции яко експолоатира пЪтриотите в бг

9

Патриот

преди 7 години

Последно повикване за миячи на чинии и клозети ,самолета излита!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз на бригада в Щатите не съм бил, но на бригади в бившия СССР като комсомолски секретар съм се находил. Леле какво бране падна на свежи руски п...раскови!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Вече ще ходим на бригади в русия

6

На Буров чичата

преди 7 години

Ами да секнат ! Учим за сметка на българският бюджет,спим за символични цени в студентски общежития,а работим за американската икономика !

5

Анонимен

преди 7 години

Може и в къщи да берете домати, спокойо.

4

Анонимен

преди 7 години

е, като не е на бригада в щатите или да берат ягоди в Англия, да ходят на бригади в Русия, както едно време.

3

Анонимен

преди 7 години

По-важен е въпросът ще секнат ли американските шпиони в България неумело прикрити като НПО, емисари и нетрадиционни вероизповедания?

2

(-_-)

преди 7 години

Оказва се, че Путин е спечелил изборите и в САЩ :) а, тия бригади са си чиста форма на експлоатация на студентите. За съжаление стандарта ни на живот е такъв, че приемаме това унижение като възможност :-(

1

Гай Юлий Цезар

преди 7 години

Направо ще получа оргазъм от вида на гърчещата се, агонизираща сороссоидна пасмина. Горко на победените!