76

Колио

преди 7 години

Да се надяваме че Радев не е човек на Русия Брюксел или САЩ а на България.Това че е специализирал в САЩ не го прави американски агент а това че изка да кара руски а не американски самолет е нормално то всеки американски политик повозил се на 29 ка повече не се качва на ,,f16 в близост до Русия.

75

Анонимен

преди 7 години

Е.Л.КЕЕЕ а за що не рева, когато техните посланици бяха на Майдана и подпалиха чергата на украинците, тогава си мълча а?

74

Анонимен

преди 7 години

да не се изплашиш Е.Л.Кее ама скоро ще има и референдум за Аляска...а МАРС вече е руска база...даже марсианците нау4иха руски

73

Анонимен

преди 7 години

Ел.к.ее успокояваш ли се с тези глупости дето ги пишеш?

72

Логично

преди 7 години

Путин назначи губернатор на най западната област на Русия-САЩ.След проведеният кастинг с по добри резултати ,като по послушен и изпълнителен спечели Тръмп.С добри шансове за президент на задунайската губерния Болгария е генереал Радев-съветски възпитаник,специализирал и в САЩ.За резулттът все пак Путин ще трябва да почака няколко дни докато се оформят документите формално!Всички руснаци живеещи в САЩ поздравиха новоназначеният си губернатор.

71

Анонимен

преди 7 години

"Властите в САЩ нито веднъж не подкрепиха с доказателства своите обвинения за причастност на Русия към хакерските атаки с цел да се повлияе на президентските избори."Не знам какви доказателства иска Москва, но знам че хакерските атаки изведнъж спряха когато САЩ заявиха че са взели на прицел всички важни отрасли и клонове на руската енергетика и администрация и при най-малката активност от руска страна ще последва жесток ответен удар.

70

бай Петко

преди 7 години

13 ноември 2016 г. работи за бюлетина 13 на изборите за президент и вицепрезидент на Р. БЪЛГАРИЯ !!!

69

Майтапчия

преди 7 години

До Анонимендо79 А,наш'та Цецка е по-убава от американската!И не е толкова зла,само е глупава.Айде и в понеделник-на работа,стига се е офлянквала цял месец,шоуто свърши,светлината на прожекторите не и понесе.

68

Анонимен

преди 7 години

Последният бастион на "демокрацията", остана да се реши в неделя, 13 ноември, България.

67

holokosta

преди 7 години

kade e krym ot krypnik

66

до Петков

преди 7 години

Геополитиката не ти е силната страна,но виж манипулацията я владееш. Това е най-смешната опорна точка за Радев. Видяхме истинската диплома на баба Цеца,но никой не показва американските референции за Радев. Ще са приятно четиво за такива като теб.

65

Петков

преди 7 години

Тръмп - агент на путин?Много се надявах точно Тръмп да спечели, а не американската цъцка.Само до месец - два Тръмп така ще приседне на руснаците, че с носталгия ще си спомнят за обонго и бабата.В демократичния свят от доста години има криза на лидерите-на власт идват разни компромисни недоразумения, но явно тренда се обръща.Жалко,че в България нямаме сериозен политик,който да смени ББ.Радев е човек на Русия,а самата Русия е със стандарт на населението по-нисък от нашия и продължава да пада.

64

Психодиспансер

преди 7 години

Гледам русофилната общност е в подем от избора на Тръмп. Ще припомня само, че Тръмп е републиканец, као оня Роналд Рейгън дето каза, че ще накара руснаците да ядат стоманата на танковете си ..........и го направи !

63

Циганин

преди 7 години

Майкъл Макфол НЕ УСПЯ в Русия като посланик да наложи "цветна революция " и сега всячески се старее да очерни Путин , щото Путин и Лавров бяха много сурови с него и все го караха да чака прием по няколко час .....и след това го "изритваха" . а ТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСЛАНИЦИ са свикнали навсякъде да ги срещат като царчета ,но в Русия не мина тоз номер . нЕ МОЖЕ ЕДИН БИВШ ПОСЛАНИК ДА ВЯРВА В ТОВА ,ЧЕ Путин е виновника за неуспеха на Хиларитоо!)

62

анализ

преди 7 години

Политическата класа се самозабрави и Путин се възползва от това.САЩ дадоха твърде много американски паспорти на руснаци,докато Русия-на нито един.Слабостта и наивността на Обама, и американците,донесе феноменът "Тръмп",който ще остане и след изборите,а това означава-хейтъри и популизъм,срив на борсата,както виждаме.Лошото е,че политиците в Брюксел страдат от наивност и разединение,а това ще доведе до още трусове в ЕС,които Путин няма да пропусне да употреби за своя полза.

61

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

МНОГО МИ ХАРЕСВА ЗАГЛАВИЕТО. ПО ЦЯЛ СВЯТ ПЕЧЕЛЯТ АГЕНТИ НА ПУТИН. ХАХАХАХАХАХАХАА. В НЕДЕЛЯ И В БЪЛГАРИЯ.

60

на баба ти фърчилото

преди 7 години

начи... щом всичкото "демократи" по света мучат срещу Тръмп, той е правилния избор!...НаШте фурнаджийски лопати още не могат се свестят и не знаят какво да плямпат... не са прескочили още до посолството за инструктаж...

59

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е човек на индустриалния капитал, на бачкането, на производството, на забогатяването тип американска мечта, от друга страна са онези с пейсите и малките шапчици, на банковия капитал, на кървавите петродолари. Тръмп казва,ще има ,,***" за всеки, който работи яко, онези си знаят, всички са роби, кой по-скъпо платен, кой по-малко, милиардите са за корпорациите и банките.Та ето по тази логика средният американец гласува за него.

58

карина

преди 7 години

За едни има дилема, за други няма. Който е с дилеми да му мисли.

57

Дилемата

преди 7 години

Долемата на нашето време е Радев или леля.Борисов е слаб характер. Лесно се влияе, не може да вземе решение.Някои го харесват заради това.Дясно се е самопровъзгласил един ръб Радан Кънев и гони избирателите.Радев живее с детински мечти за Русия. Те ще му ги попарят.Остава леля от няма и къде.Чесно да си кажа, даже е добре да изберат Радев за да се събуди народа от вековния сън и мечтите за Дядо Иван. В някои отношения, ако изберат леля, поклонниците на Радев ще имат оправдание.