7

факт

преди 7 години

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК И БЕЛЕНЕ,ЗАЕДНО РАЗПРОДАДАХА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

6

Споко!

преди 7 години

Спокойно, ако не се съобразите с резултатите от Референдума ние ще ви изхвърлим от парламента! И без това много не ви се стои там!Наглеци!

5

Анонимен

преди 7 години

в САЩМи тя Вера си мисли сега за Америка и допуска грешки в цитатите.

4

Анонимен

преди 7 години

..."Тези резултати предполагат сериозна промяна", каза той. Стоилов припомни референдума в САЩ и това, че властта се е съобразила с излизането от ЕС независимо от това дали е съгласна или не..."Референдумът в САЩ?!! WTF?

3

Анонимен

преди 7 години

е стига де тези не.щасници имат ли 40 работни дни за сялата година

2

Анонимен

преди 7 години

Колко прости и неграмотни хора се водят по акъла на чалгаря Славчо . Какъв референдум какви пет лева бе другари . И като стане субсидията за партиите малка сигурно ще останат без пари. В тази връзка бихте ли ми казали от къде има пари Румен Радев за президентската кампания , нали е издигнат от инициативен комитет . Точно така познахте , от мутрите и олигарсите . Анадъмно другари .

1

123

преди 7 години

Негодницииии, признавайте референдума, изпълнявайте то задължително или с кърпелите пред парламента и тогава тежко ви горко.