5

Анонимен

преди 7 години

То скоро и на СтоичкОFF и на Гришд ще им дойде реда , да си вървят в Румъния с тоя прочут талант, ненадминат спец Йорданеску. Ще го търсите Вальо Илиев, ще го търсите ама скоро и Боби Галчев няма да е при вас , както разсипахте ЦСКА така и този измислен клуб червено- оранжев Етрополски ! Жалко, много жалко че ФЕН КЛУБОВЕТЕ ВИ ПОДКРЕПИХА, ЗАБРАВИЛИ КАКВО СА ПЯЛИ - ЦСКА Е ОТБОРА, ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА - ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА ! - --- ФЕН КЛУБОВЕТЕ НИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ, НЕ ГРИШАТА

4

Анонимен

преди 7 години

До муспиНе се занимавай с дружеството, а мисли за обора.

3

Анонимен

преди 7 години

Стоичков го боли фара за ЦСКА

2

vlady

преди 7 години

Смяната на Йорданеску с Троичков няма да доведе до нищо добро - трябва по-класен треньор за да може ЦСКА да завърши сезона в първата половина на класирането и евентуално да се бори за място в тройката.

1

nina

преди 7 години

Г-н Стоичков, да не сте луд?! Да има чии крака да дъвчат ли? Живейте си живота-имате нужда от спокойствие. Признание от България няма да получите-такава нация сме. За Вас винаги съм имала едно мнение: Вие не играете за пари /или не само за тях/, Вие играете заради удоволствието, което изпитвате: играете С ХЪС!!! Да сте жив и здрав!