28

Анонимен

преди 7 години

Оплескана мебелировка в "Белия дом" - нищо друго!

27

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е като лекарството-прекалената доза може да убие болния,вместо да го излекува.

26

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквахте от човек (???) християнин пък Хюсеин, нямал нормална среда за живот като малък, израстнал без обичта възрастни и т.н.

25

ЪЬ

преди 7 години

Седем 7 бомбардирани държави!

24

Луцифер

преди 7 години

Оставя един разрушен свят.

23

ПНХ

преди 7 години

До ХамилтънВсе още не са ти изтрили расисткия коментар.Не ме разбирай грешно,не се чувствам засегнат,но си мисля...дали вече некои започват да се ориентират спрямо новия вятър на промяната от Щатите.

22

Хамилтън

преди 7 години

Оставя 2 ,5 милиона изклани изнасилени християни в Сирия изклани от ислямисти и още 3 милиона жени и деца в 21 век сексуални роби на същата тая тислямска държава създадена от него .Нобелови лауреати неслучайно доказаха ,че черната негроидна раса носят общ ген за имбецилност и при обама той е напълно проявен и в разцвета си .

21

професор Харвард

преди 7 години

Майм.унатра от кения ще остане като президента разрушил междунар.отношения в света създал ислямска държава разбил близкия изток и Европа залята от ислямски терористи и единственото щимпанзе атакувало неизбран претендент за белият дом с администрацията си на която данъкоплатците плащат заплати да работи .Марш от белия дом майкя ти ....мръсен мамун

20

До G

преди 7 години

Написаното за Обама е вярно, но за читателите не е. По принцип хората със социалистически наклонности предпочитат Демократите. Просто факт.Проблема с Тръмп е че се асоцира с Путин.

19

обама кеър

преди 7 години

Един човек си поръчал в МсДоналдс един Обама Мак. Попитали го какво е това.Той обяснил: Аз вземам сандвича, а този който е след мен плаща.

18

G

преди 7 години

Остави рекорден държавен дълг, почти невъзможен за изплащане. Остави разрушен ислямски свят: Тунис, Либия, Египет, Сирия и т.н. Подпомогна разбиването на Европа чрез масовата имиграция. Изостри отношенията с Русия на ниво студена война. Но разбира се от Днес. бг някой неща не са ви удобни да напишете.

17

айде стига вече

преди 7 години

Бил Клинтън започна, а Обама издигна генетичния расизъм на едно по-високо ниво.Ако по някаква случайност вие сте бял със У хромозома, то в очите на закона сте престъпник, а ако сте с Х сте ***.

16

www

преди 7 години

Обама увеличи и правителствения дълг. Премести икономическата тежест в НАСА от държавата към частния сектор. Направи и ред други неща.

15

Анонимен

преди 7 години

Оставя трупове след себе си...

14

това е

преди 7 години

Наследството ли,то е че когато споменат САЩ на хората им се повръща и изпадат в гняв.

13

на бонището

преди 7 години

Носителя на наградата за "мир"оставя света потопен в кръв,войни,мизерия,болка и смърт благодарение на него.

12

Анонимен

преди 7 години

Освен, че постоянно правят войни и издържат огромна армия с друго света не ги свързва американците!

11

ф 15

преди 7 години

Какво оставя ли ? Остави ни свят в който науката социология се самоуби за 6 месеца след като манипулативно лъжеше за Тръмп ,Брекзит и Радев.

10

Някой си

преди 7 години

Обама оставя след себе си няколко разбити държави и милиони унищожени човешки съдби.

9

Анонимен

преди 7 години

Остави едно голямо лицемерие в човешките отношения, на което попарата му сърбат много хора по целия свят.