74

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Светът се променя от личности! Дали в областта на политиката, военното дело или науката. Започва ерата Тръмп. Дано само не го отсвирят както Кенеди. Свърши се дослука с тая империя на злото СА. Крайно време е. Не всичко е пари приятели.

73

Хех

преди 7 години

Честито на Бати Дончо!Очакваме скоро и в цяла Европа с изключение на Унгария! Браво на Американският народ!

72

Поручика

преди 7 години

Интересно, ако спечели Тръмп, как ще си завъртят за/ника Меркел и Оланд. Каква сделка ще направи Тръмп с Турция и с Русия? САЩ вече са ни продавали, нас и румънците на СССР, срещу Италия и Австрия, през 1946-47 г. Кой ще даде повече за нас - Русия или Турция. Дали ще денонсира чл.5 на НАТО? А ако Тръмп поиска оот нашите муньовци да инвестират във американско въоръжение, дали тая *** ще дръпне кредит от 15-20 милиарда и ще ни оставят да тънем в мизерия?

71

Циник

преди 7 години

Както някой по-долу писа...надявам се че Тръмп поне завинаги ще приключи с "ухажването" на всякакви ислямски от*репки...Да видим догодина как ще изглеждат изборите в Германия .....ДАЛИ МИЛАТА МАЙЧИЦА НА АРАБСКО-АФРИКАНСКАТА ГМЕЖ ще остане на трона! Цялата насаждана ни Г*НУС за мултикулти...толерантност...либерализъм....и какви ли не още ЛЪЖИ...оставили ни незащитени от вражеската ИНВАЗИЯ на тъмни субекти от най-завряните и престъпни страни на света!

70

Мнение

преди 7 години

И американците не искат жена президент като нас и едва ли има нещо по логично от това.

69

Някой

преди 7 години

Странно - Къде се изгубиха "дежурните"? Тихомълком си цъкат минусчетата и.... Тишина.

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 106Всички са доволни,човека на Путин печели,ама тебе не те ли е страх,че дългата ръка на КГБ може да ти извие врата?

67

Анонимен

преди 7 години

И у нас требва да си идат демосратете като у америка....

66

Анализ

преди 7 години

Аз пак да питам - защо мислите, че бай Дончо ще промени нещо? Смяната на пилота, води само да по-различно управление на колата и по плавно или по-рязко взимане на завоите, движейки се обаче по един и същи път и изпълнявайки указанията на щаба от бокса ... а щаба е един и Съ(A)Щ.Една уродлива Система може ли да роди нещо по-различно от самата себе си!?

65

Анонимен

преди 7 години

Наглата болнава тьотка май издуха чорбата. Егати кефа.

64

Анонимен

преди 7 години

До IdealistДа видим кой кой ще замести Меркел! Хубави дни и за Българската демокрация - Боко и Цецо си отиват.---------------И идват Доган И Станишев. Това ли ти е алтернативата

63

Анализ

преди 7 години

До 107Несправедливото е, че всеки щат има строго фиксирана "тежест", независимо от броя жители и броя гласували. 100% от хората в един щат да гласуват за някого, този щат няма да даде повече гласове от фиксираните! Това дали е справедливо? И изобщо уж се избира президент, ама реално не хората го избират, ами те делегират права на други "избрани от боговете" хора, които избират президента. Т.е. това е пак една теоретична вратичка за Системата... тая гнила система, докарала света до катастрофа!

62

варна

преди 7 години

урааааааааааааааа в неделя и Радееееевв!!!!

61

до анализ

преди 7 години

изобщо не е така...щатите с по-голямо население имат по-голяма тежест, защото там просто гласуват повече хора и разпеделят повече електорални гласа...кое не можеш да му разбереш?ей го Тръмп бие с 1.5 милиона гласа от 120 милиона гласували до сега и държи по-големите щати...и води в електоралните гласове с 244 на 215...кое е му е несправедливото...

60

Анонимен

преди 7 години

Айде..всички путлерасти са в транс.

59

Анализ

преди 7 години

Тая избирателна система никак, ама никак не е справедлива и "демократична". Излиза, че глас от ескимос Аляска, "тежи" по-малко от глас на бабичка милионерка от Флорида... Къде е "демокрацията"? И може да се получи така, че кандидат да набере повече физически гласове, а да загуби изборите!Същото би станало и при т.н. "мажоритерни" избори, с които много, много трябва да се внимава, защото рязко ще увеличат влиянието на КЕШ-а...

58

...

преди 7 години

по всичко личи, че на края разликата ще е около 1%...и определено мога да кажа, че имейлите на Хиларито изиграха много важна роля в очертаващата и се загуба...руските хакери си свършиха работата...както и ФБР, които малко преди изборите почнаха официално разследване по случая...

57

Циник до 108

преди 7 години

Хм...да - *** съм...затова съм си избрал този ник! Не съм "дъгоцветен", не съм толераст, либераст...или какъвто и да е раст! И да - сражавали са се за ОСТАВАНЕТО НА РОБСТВОТО като форма на бизнес! За какви традиции ми плещиш? *** съм - но обичам да наричам нещата със собствените им имена! Иначе - имаро е роби , които са плакали,че са "свободни" с несигурно бъдеще..изгонени , и без пукнат грош! Те така!

56

Анонимен

преди 7 години

До *** наистина си долен *** "сражавали за ОСТАВАНЕТО на робството!" и лъжец.Сражавали се за традициите, а това е нещо друго. Как се нарича свободен роб но без НИЩО - пак роб, робството същесвува и сега дори и у нас.По памет: Затворени шивачки за 48 часа в цех ... Популист.

55

Иванка общата

преди 7 години

Дано този да е от добрите илюминати, защото ни е спукана работата на Балканите, дано закрие и в най скоро време НАТО, ама ми се струва, че на бързо ще му надянат и на него хомота.